Latvija
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Turnīri soli pirms "Latvian Open"

Tuvojoties augustam, golferi jau gatavojas "Latvian Open", kas risināsies nākamā mēneša vidū, bet nedēļu pirms tam būs iespēja pārbaudīt spēkus "Pafbet un Ozo Pro Shop Open", kas risināsies "Ozo" laukumā 8.augustā. Savukārt jau svētdien, 2.augustā, "Viesturos" notiks "Thule" ģimenes pāru kausa izcīņa.

"Pafbet un Ozo Pro Shop Open" labākos spēlētājus noteiks stableford punktu spēlē divās HCP grupās kungiem un atsevišķā ieskaitē dāmām. Ar turnīra nolikumu var iepazīties zemāk. 

Savukārt amatieru "Latvian Open", kas pirmoreiz notiks "Jūrmala Golf Club & Hotel" no 14. līdz 16.augustam, pieteikšanās noslēgsies 12.augustā. Pieteikties un iepazīties ar nolikumu var ŠEIT

Pafbet un Ozo ProShop Open

8. AUGUSTĀ – PLKST. 09:30 OZO GOLF CLUB

1. Vadība

Sacensības organizē un tiesāšanu nodrošina Ozo Golf Club sacensību komiteja.

2. Laiks un vieta

Sacensības notiek Ozo Golfa Kluba laukumā 2020, gada 8. augustā. Sākums plkst. 09:30, shot gun. Sacensības ir iekļautas Latvijas golfa federācijas rangā.

Pirms sacensībām: laipnības dzēriens no plkst. 8:15 un mazas uzkodas.

Pēc sacensībām: garšīgas pusdienas, balvas no Pafbet un Ozo ProShop veikala.

3. Dalībnieki

3.1 Sacensības notiek dāmu un kungu konkurencē.

3.2 Spēlētājiem HCP kartes obligātas.

3.3 Kopējais dalībnieku skaits ne vairāk par 100 (reģistrācijas apstiprinājums pēc pirmās rokas principa).

4. Sacensību formāts un noteikumi

4.1. Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un Ozo Golf Club vietējiem noteikumiem.

4.2. Ja spēlētājam ir mainījis HCP, par to jāinformē sacensību organizatori pirms sacensību sākuma. Spēlētājiem, kam handikaps ir lielāks par 36 (piemēram, 42), sacensībās piedalās ar handikapu 36.

4.3. Sacensību formāts – Stableford punktu spēle. Sacensības notiek 3 handikapa grupās, piedalās tikai amatieri.

1.grupa – HCP 0-14

2.grupa – HCP 15-36

3.grupa- Dāmas

4.4. Sievietes spēlē no sarkanajām izsitienu vietām. Kungi – no dzeltenajām izsitienu vietām. Kungi no 65 gadiem un vecāki, drīkst spēlēt no zilajām izsitienu vietām.

4.5. Pēc sacensībām spēlētājs savu spēles karti nodod sacensību komitejai kluba recepcijā (rezultātu apkopošanai). Tiek piemērota Slope sistēma.

4.6. Sacensību laikā atļautas izmantot elektroniskās ierīces, kas nosaka distances attālumu.

5. Vietu dalīšana

5.1. Uzvar tas spēlētājs, kurš savāc visvairāk stableford punktu. Apbalvoti tiek katras grupas pirmie trīs vietu ieguvēji.

5.2. Ja vairāki spēlētāji dala pirmo vietu, uzvarētājs tiek noteikts pēc stableford punktu summas laukuma pēdējās deviņās bedrītēs (no 10 – 18). Ja summas ir vienādas, tiek ņemtas vērā laukuma pēdējās sešas bedrītes (13 – 18). Ja arī tur summas sakrīt – pēdējās trīs (16 – 18). Atkārtoti vienāda rezultāta gadījumā – punktu skaits pēdējā bedrītē (18). Ja uzvarētāju arī pēc tam nevar noteikt, tiek atkārtoti izspēlēta 18. bedrīte pēc „pēkšņās nāves” principa.

5.3. Izspēlējot bedrīti Nr.16, jāņem vērā, ka kompānija FedEx trīs veiksmīgākajiem spēlētājiem pasniegs balvas. Veiksminieki tiks noteikti izlozes kārtībā – piedalās tie, kas 16. bedrīti nospēlējuši ar PAR vai labāk.

5.4. Izspēlējot bedrīti Nr.5 ar PAR vai labāk, spēlētāji piedalās izlozē, kur pārsteigumu balvu sarūpējis Pafbet.

6. Pieteikšanās un izloze

6.1. Spēlētājam ir pienākums pieteikties uz sacensībām līdz 2020.gada 6. augustam, plkst. 15:00 Ozo Golfa kluba recepcijā, pa tālr. 67394399 vai e-pastu ozogolf@apollo.lv

6.2. Izloze ir atklāta un galīga, un tā notiek 2020.gada 6. augustā plkst. 15:00.

7. Starta laiki

Starts notiks saskaņā ar izlozi. Katrs spēlētājs ir atbildīgs par savlaicīgu ierašanos uz startu. Spēlētāji starta vietu kārtību drīkst mainīt tikai ar turnīra rīkotāju atļauju, neievērojot šo nosacījumu, spēlētājs sacensībās piedalās ārpus konkurences.

8. Dalības maksa

8.1. Kluba biedriem – EUR 20.

Sezonas karšu īpašniekiem, RGS audzēkņiem – EUR 30.

8.2. Pārējiem – green fee EUR 50,- + dalības maksa EUR 30.

Ozo Golf Club sacensību komiteja

Pēdējās izmaiņas , 30.07.2020.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē