Latvija
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Pavasarī aicina Jūrmalas laukumi

Ievērojot zināmus drošības nosacījumus, golferiem pavasaris paver plašas iespējas "Jūrmala Golf Club & Hotel" laukumos, kas atvērti visas nedēļas dienas. Ikvienu gaidīs arī treniņlaukumā un restorāna terasē, bet, plānojot sezonas turpinājumu, lieti var noderēt dažādas piedāvātās sezonas kartes un abonementi.

Visiem ir zināms, ka golfa spēlētāji nav tie, kas var nosēdēt mājās. Turklāt golfs ir specifisks sporta veids, kas pašreizējos apstākļos nāk par labu veselībai un lietderīgai laika pavadīšanai. Ievērot drošības pasākumus, atbilstoši valdības izstrādātajiem noteikumiem, nav problēmu, ja vien paši spēlētāji izturas atbildīgi pret savu un apkārtējo veselību un drošību. Par to pārliecināta ir arī "Jūrmala Golf Club & Hotel" komanda, kas pēc īslaicīgas laukuma slēgšanas nu gaida ciemos ikvienu spēlēt gribētāju.

Kamēr spēlēšana nebija iespējama, vietējā komanda, kā ierasts, strādāja, lai sagatavotu laukumu jaunajai sezonai. Tāpat tika veikti visi nepieciešamie pasākumi, lai nodrošinātu maksimālu drošību gan spēlētājiem, gan darbiniekiem, kā arī izstrādāti speciāli noteikumi atbilstoši ārkārtējās situācijas apstākļiem. Galvenie punkti efektīvai un drošai  spēlei – spēlētāju grupas ne lielākas par 2 cilvēkiem, neaiztikt karodziņus, bunkuru sakopšana ar kāju, neizmantojot grābekli (cik nu tas ir pa spēkam), 2 metru distances ievērošana u.c.

Pašlaik abi laukumi, kā arī treniņlaukums ir atvērti darba dienās no plkst. 10.00 līdz 18.00, bet brīvdienās un svētku dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00.

Lai iestiprinātos pirms vai pēc spēles, viesu ērtībai būs pieejama arī restorāna terase, kur laipni gaidīts ikviens uz gardu maltīti vai dzērienu katru dienu no plkst. 10.00 līdz 20.00. Pēc plkst. 15.00 (izņemot piektdienas un sestdienas) vietējiem spēlētājiem Jūrmalas laukumā ir īpaša green fee cena – 45 EUR. Pieejams arī Akadēmijas laukums.

Tāpat spēlētājiem ir iespēja iegādāties sev piemērotas sezonas kartes, piemēram, pirmdienas–ceturtdienas, viena mēneša abonementu, abonementu 10 spēlēm u.c. Detalizētāka informācija atrodama MĀJASLAPĀ.

Ja apstākļi un valdības noteikumi būs labvēlīgi, jau maijā varēs gan atsākt golfa apmācību, gan atklāt sacensību sezonu. Kamēr nav oficiālas informācijas par ierobežojumu atcelšanu, visi golfa entuziasti treneru padomiem spēles tehnikas uzlabošanai un sevis uzturēšanai labā fiziskā formā var sekot "Jūrmala Golf Club & Hotel" FACEBOOK un INSTAGRAM kontos.

Lai rezervētu spēles laiku, no 1. maija zvaniet +371 67 160 300.

Informāciju sagatavoja "Jūrmala Golf Club & Hotel"

Pēdējās izmaiņas , 30.04.2020.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē