Latvija
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

GK "Reinis" piedzīvojums Montecastillo

Pēdējo janvāra nedēļu GK "Reinis" izbraukuma turnīra 47 dalībnieki aizvadīja spēlējot golfu un baudot saulaino Spānijas pilsētu Heresu. Sešu dienu garumā spēlētājus priecēja un vienlaikus izaicināja "Montecastillo" pasakaini skaistais, kalnainais golfa laukums, kurš sava reljefa, garuma un izaicinošo grīnu dēļ nebeidza pārsteigt katru dienu.

Pirmā spēles diena tika aizvadīta, iepazīstot laukumu, bet, otrajā izbraukuma dienā sākās atlases spēles. Golferi sacentās divās ieskaites grupās - kungi un dāmas kopā ar HCP dalījumu 0-18 un 19-54.  27.janvārī labākos sniegumus uzrādīja daiļā dzimuma pārstāves - Anda Vaišļa ar 76 neto punktiem stiprajā grupā un Veronika Kima-Zeile ar 39 stableford punktiem otrajā handikapa grupā.

Otrā atlases spēles dienā 28.janvārī labākā bija Aija Veisa ar gūtiem 75 neto punktiem un otrajā handikapa grupā Artūrs Arnītis, izspēlējot laukumu savā HCP. Trešo spēles dienu daudzi golferi izmantoja arī dažādu skaistu pilsētu un vietu apskatei - teorētiski spēle nebija obligāta, jo no trim dienām ieskaitīja divus labākos sniegumus. Tomēr spēlētāju sportiskais gars tikai pieauga un tika atrastas iespējas, kā apvienot patīkamo ar patīkamo.

Līdera pozīciju 29.janvārī noturēja Aija Veisa ar stabilu sniegumu - 75 neto punktiem, bet handikapa grupā Toms Asaris izvirzījās līderos ar 37 stableford punktiem. Ceturtā un piektā spēles dienā, jūtot manāmu stīvumu mugurā un smagumu kājās pēc ikdienā nostaigātiem teju 20 km, flaiti tika sadalīti pēc divu labāko spēļu summas. 30.janvārī labāko sniegumu uzrādīja Uldis Dzenis, kurš pirmais šajā grupā nospēlēja zem sava HCP ar 69 neto punktiem, bet otrajā handikapa grupā Artūrs Arnītis demonstrēja pārliecinošu spēli ar 43 stableford punktiem.

Savukārt 31.janvārī spēlētāji jau cīnījās par godalgoto vietu sadali un arī gāja laukumā pēc kopējiem rezultātiem. Piektdien labākie rezultāti izdevās Līvai ar 73 neto punktiem, bet handikapa grupā Matīss Kligins izspēlēja labāko spēli nedēļas garumā ar 41 stableford punktu.  

Kopvērtējuma uzvarētājs grupā HCP 0-18 četru spēļu summā bija Uldis Dzenis, kurš kopā guva 297 neto punktus un kuram tieši fināla spēles ļāva pakāpties uz pirmo vietu! Ar kopā gūtiem 314 neto punktiem augsto otro vietu izcīnīja Aija Veisa, kurai tieši fināla diena pamainīja nedēļu noturēto līderes pozīciju. Ar 318 neto punktiem godalgoto trijnieku noslēdza Līva Legzdiņa-Kāršeniece, bet Arvim Zeilem pietrūka tikai viens punkts līdz pjedestālam.

Spēlētāju grupā HCP 19-54 četru spēļu summā pārliecinošu uzvaru izcīnīja Artūrs Arnītis ar 152 stableford punktiem. Augsto otro vietu starp 20 spēlētājiem izcīnīja Matīss Kligins ar 141 stableford punktu, bet godpilno trešo vietu tikai ar divu punktu starpību no otrās vietas izcīnīja Veronika Kima–Zeile, kura visas nedēļas garumā demonstrēja stabilu spēli un radīja kungiem nopietnu konkurenci.

Papildus tika godināts arī spēlētājs, kurš četru dienu garumā izgāja laukumu ar labāko sitienu skaitu. Šo nomināciju izcīnīja Arvis Zeile ar 359 sitieniem!

Ar šo lielisko, saulaino un tik pozitīvām emocijām bagāto nedēļu atzīmēja pirmo GK "Reinis" tālo izbrauciena turnīru. 

Rīkotāji saka sirsnīgu paldies visiem braucējiem par neaizmirstamu kopā būšanu! Liels paldies Jānim Kalējam un Renāram Vuškānam par palīdzību rezultātu apkopošanā un paralēlās ieskaites “Reinīts” organizēšanā! Milzīgs paldies Valdim Liepiņam un Olavam Legzdiņam par izbrauciena idejas ģenerēšanu un sportiskā gara uzturēšanu nedēļas garumā! Liels, liels, liels paldies Asaru ģimenei – Kristīnei un Jānim par brauciena organizēšanu! Paldies Aināram Počam, kurš no Latvijas sniedza tehnisko "Golfbox" sistēmas atbalstu!

Turnīra REZULTĀTI 

Rezultāti tiešsaistē pa dienām: 1.DIENA 2.DIENA 3.DIENA 4.DIENA 5.DIENA

Pēdējās izmaiņas , 07.02.2020.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē