Latvija
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Vidzemes čempioni - Rauza un Daiga Puisīte

Golfa laukumā “Avoti” pie Valmieras aizvadītajā 21. Vidzemes čempionātā uzvarēja Gundars Rauza no Gulbenes un rīdziniece Daiga Puisīte dāmu konkurencē. Dalībnieki kungiem un dāmām sacentās par septiņiem dažādiem kausiem.

“Avotos” 17.augustā tika izspēlēts ne tikai Vidzemes čempionāts kungiem un dāmām, bet arī Vidzemes kauss kungiem un dāmām, kā arī Valmieras, Limbažu un Cēsu kausi. Uz sacensībām bija pulcējušies 47 golferi, lai sacenstos par uzvaru 18 bedrīšu izspēlē pēc dažādiem formātiem.

Paralēli notikušajos turnīros 21. Vidzemes kausu izcīnīja arī Gundars Rauza. 20. Vidzemes kausu dāmām ieguva valmieriete Daiga Matisone, 21. Valmieras kausu golfā izcīnīja Ainārs Počs, 21. Limbažu kausu ieguva Arvīds Pīlādzis, bet 5. Cēsu kausu golfā izcīnīja Valdis Valainis un Paula Matisone.

21. Vidzemes čempiona tituls tika noskaidrots 18 bedrīšu izspēlē sitienu spēles formātā. Turnīrā labāko rezultātu uzrādīja Gundars Rauza, kas laukumu izgāja ar lielisku rezultātu - 66 sitieniem (+2 virs PAR). Otro vietu ieguva valmierietis – Ainārs Počs (74 sitieni), bet trešajā vietā pēc pārspēles - Gvido Budreiko (75 sitieni).

Dāmas ceturto gadu pēc kārtas sacenstās par Vidzemes čempiones titulu, kas analogi kungiem, tika izspēlēts sitienu spēlē. Par Vidzemes čempioni kļuva Daiga Puisīte ar 78 sitieniem, otrajā vietā – Paula Matisone (81 sitiens) un trešajā vietā Vizma Pūce (88 sitieni).

Par Vidzemes kausu bija iespēja pacīnīties jebkuram golferim, kurš laukumu spētu iziet savā handikapā vai labāk, jo sacensību formāts bija HCP neto. 21. Vidzemes kausu golfā kungiem ieguva lieliski spēlējošais Gundars Rauza no Gulbenes (56 neto punkti, -8 pret savu HCP), otrajā vietā Ainārs Počs (64 neto punkti), bet trešais – Toms Kūkojs (64 neto punkti).

Dāmām Vidzemes kausu, kas tika izspēlēts 20. reizi, izcīnīja Daiga Matisone (60 neto punkti, -4). Otrajā vietā Dārta Estere Rozenbaha (61 neto punkts), bet trešajā vietā – Paula Matisone (62 neto punkti).

21. Valmieras kausa izcīņā piedalījās spēlētāji, kuriem Valmierā vai tās apkārtnē ir dzīvesvieta, darbs vai īpašumi un tas tika izspēlēts HCP neto formātā arī 18 bedrītēs. Par Valmieras kausa ieguvēju kļuva Ainārs Počs. Otrajā vietā – Toms Kūkojs, bet trešais – Dans Dukurs.

Līdzīgi kā Valmieras kausu arī 21. Limbažu kausu izspēlēja golferi, kas dzīvo, strādā Limbažos, vai kam Limbažos ir īpašums. Labākais šajā kategorija bija Arvīds Pīlādzis. Otrajā vietā – Kārlis Marenis, bet trešais – Ģirts Mauriņš.

Piekto gadu pēc kārtas Cēsu kausā par uzvaru varēja cīnīties labāko rezultātu īpašnieki arī pēc 18 bedrīšu neto rezultātiem, kam pieder īpašumi vai kas strādā Cēsīs. 5. Cēsu kausu kungiem ieguva Valdis Valainis, otrajā vietā Aivis Vegers, bet trešais – Jānis Jānelsiņš. Dāmām 5. Cēsu kausu izcīnīja Paula Matisone.

Dienu vēlāk, 18.augustā, turpat “Avotos” norisinājās 9. Vidzemes čempionāts un 9. Vidzemes kauss pāru spēlē, uz ko pulcējās 34 dalībnieki. Par Vidzemes čempioniem pāru spēlē kļuva Kristaps Matisons un Jānis Matisons juniors, otrajā vietā Māris Gulāns un Aigars Pērkums, trešajā vietā – Ingars Matisons un Paula Matisone. 9. Vidzemes kausu pāriem HCP neto ieskaiē ieguva Jurģis Ābele un Enzo Ābele, otrajā vietā Ingars Matisons un Paula Matisone, bet trešajā vietā – Einārs Līsmanis un Jānis Tipsis.

Turnīra organizētāji pateicas atbalstītājiem – Kafijas internetveikals Es mīlu kafiju, Cēsu Alus, VALPRO, Restorāns Rossini, DUS Valdeko, Būvuzņēmums “SCO Centrs”, BŪVE - būvmateriālu veikals, Valmiera, Burtnieku novads, Valleta, Radio TEV, Red Bull, Latvijas reģionu televīzija Re:TV un atpūtas parks Avoti.

Informāciju sagatavoja:
Ingars Matisons

 

Pēdējās izmaiņas , 23.08.2019.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē