Latvija
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Labs turnīrs Zviedrijā

"Latvian Open" vēl reģistrē turnīram pēdējos dalībniekus, bet golferu sacensību kalendārs tikmēr nav palicis tukšā. Latvijas amatieru čempione Anna Diāna Švanka nedēļas nogalē aizvadīja solīdu turnīru Zviedrijā, kur dalīja 24.vietu Dāmu Eiropas tūres (LET) fārmtūres posmā, kā arī labi iedvesmoja uzvaru izcīnījušo savu augstskolas komandas biedreni.

Anna trīs raundus "Anna Nordqvist Vasteras Open" nospēlēja stabili ar +3 virs PAR (73-74-72) un bija septītā labākā amatiere. Latvijas golfere uz turnīru brauca ciemos pie Campbell universitātes komandā spēlējušās Annelie Sjoholm un, acīmredzot, līdzi aizveda lielu veiksmes porciju, jo zviedriete ar -6 zem PAR kļuva par turnīra uzvarētāju. 

Sjoholm izdevās čempiones cienīgs finišs, turnīrā trīs pēdējās bedrītes savā mājas laukumā "Västerås Golf Club" izspēlējot ar bērdijiem un uzvaru nodrošinot ar viena sitiena pārsvaru.

Turnīrā startēja 114 golferes, bet pēc diviem raundiem trešajā kārtā cīnījās 62 labākās, pretendējot uz 35 000 eiro balvu fondu. Tiesa, naudas balvas neattiecās uz amatierēm, kuru vidū arvien ir arī Anna.

"Anna Nordqvist Vasteras Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 12.08.2019.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē