Latvija
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Turnīrs sezonas virsotnē

Jūnija beigās ne tikai saule pakāpjas visaugstāk debesīs, bet pienāk arī laiks golferiem tikties Latvijas amatieru čempionātā. Sezonas vērienīgākais un prestižākais pašmāju turnīrs "Ozo Golf" laukumā risināsies no 28. līdz 30.jūnijam, un pieteikšanās dalībniekiem arvien ir atvērta.

Uzvarētājus kungiem un dāmām noteiks trīs kārtu summā, ik dienu izspēlējot 18 bedrītes. Līdzās godalgām Latvijas amatieru čempionāta ieskaitē golferi pretendēs uz Vanaga kausu, ko pasniegs pēc HCP neto rezultātiem. Vanaga kausā balvas saņems pa trim labākajiem kungiem un dāmām.

Pieteikties čempionātam var ikviens amatieris - Latvijas pilsonis ar handikapu, kas nepārsniedz HCP 28.

Pirmajās divās turnīra dienās dalībnieki noskaidros 30 kungus un 12 dāmas, kas trešajā raundā turpinās cīņu par Latvijas čempionāta godalgām. Turpretim pārējie dalībnieki trešajā dienā pretendēs uz Vanaga kausu, kur vietu sadalījumu pamatā noteiks pēc viena raunda rezultātiem. Pirmo divu dienu rezultātu summa vietu dalīšanā tiks pielietota tikai vienādu rezultātu Vanaga kausa izcīņā sasniegušiem spēlētājiem. Vienāda HCP neto rezultāta gadījumā augstāk tabulā būs spēlētājs ar labāku rezultātu sitienu spēles summā pirmajos divos raundos.

Latvijas amatieru čempionāts būs arī valsts izlases atlases sacensības dalībai Eiropas komandu čempionāta "Team Shield" turnīrā kungiem un dāmām, kā arī U-16 vecuma grupā Eiropas "Young Masters".

Dalības maksa čempionātā (70 EUR) ietver spēles maksu, ratiņu īri, pusdienas, suvenīrus un atspirdzinājumus. Treniņa raunda green fee 27.jūnijā ir 20 EUR.

Plašāka informācija, turnīra nolikums un reģistrācija sacensībām ŠEIT

Pēdējās izmaiņas , 12.06.2019.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē