Latvija
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Jūrmala Golf Club & Hotel izvērš sezonu

Golfa sezonai strauji iegūstot vasarīgas noskaņas, notikumi kūsā "Jūrmala Golf Club & Hotel" laukumā, kur nākamnedēļ risināsies klubu turnīrs ar viesu no Sanktpēterburgas dalību, kā arī ikviens golferis ir aicināts pieteikties sezonas trešajām sacensībām, kas risināsies sadarbībā ar "Ping".

Klubu turnīrā “Strawberry Fields” golfa klubu un “Jūrmala Golf Club & Hotel” komanda tiksies piektdien, 24.maijā. Turnīrā katru klubu pārstāvēs tā biedri 15 cilvēku sastāvā. Spēles formāts būs 18 bedrītes stableford komandu ieskaitē. Katrā komandā ieskaitīs un summēs 10 labākos stableford rezultātus. “Jūrmala Golf Club & Hotel” kluba kapteinis Artūrs Skadats savā komandā kā speciālo viesi ir pieaicinājis Ivanu Uļjanovu.

Savukārt dienu vēlāk - 25.maijā - “Jūrmala Golf Club & Hotel” sezonas trešais turnīrs sadarbībā ar "Ping" notiks trīs ieskaites grupās:

*Kungi HCP 0-18,4 - HCP Neto
*Kungi HCP 18,5-36 - Stableford punktu spēle
*Dāmas HCP 0-36 - Stableford punktu spēle

Starts (tee times) būs, sākot no plkst. 10.30.

Turnīrā apbalvos katrā grupā pirmo trīs vietu ieguvējus, kā arī par tuvāko trāpījumu karodziņam ar pirmo sitienu kopīgā konkurencē un par tālāko izsitienu dāmām un kungiem atsevišķi. Balvu saņems arī labākā rezultāta ieguvējs sitienu spēles ieskaitē.

Maksimālais dalībnieku skaits: 88 spēlētāji. Pieteikties var līdz 23.maija izskaņai plkst. 23:59. Pieteikšanās GOLFBOX.LV vai sūtot e-pastu l.kirke@jurmalagolf.com.

Pēdējās izmaiņas , 18.05.2019.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē