Latvija
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Lietuvas diena

Ja sestdiena Lietuvai nebija veiksmīgākā diena basketbolā, tad par golfu to noteikti nevarētu teikt. Gediminas Markevičius pēc -7 zem PAR raunda izvirzījās dalītās līderpozīcijās un praktiski ir viens no diviem pretendentiem uz uzvaru "Latvian Open". Latvijas izredzes saglabāja Linda Dobele dāmu konkurencē.

Raundā septiņus bērdijus iespēlējušais Markevičius divu dienu summā sasniedza -9 zem PAR, kas bija pa spēkam arī pirmās dienas līderim somam Carl Hellat. Svētdienas līderu flaita trešo dalībnieku somu Ilari Saulo abi favorīti apsteidz par 10 sitieniem. Lai cik pārsteigumiem bagāts nebūtu golfs, šoreiz uzvarētāju, šķiet, var prognozēt ar gandrīz 50 procentu precizitāti. 

Daudz spraigāka situācija ir dāmām, un par to parūpējās Dobele, vienīgā sestdien nospēlējot zem PAR (-1). Pirms pēdējām 18 bedrītēm vadībā ar +3 ir lietuviete Gile Bite Starkute, ar +4 seko Somijas golfere Emilia Tukiainen, bet Lindas rēķinā ir +5.

Titula pretendentu flaiti laukumā svētdien dosies ap pusvieniem dienā, un sagaidāms, ka ap pieciem vakarā visi jautājumi būs noskaidroti.

Pēdējās izmaiņas , 19.08.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē