Latvija
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Ražens mēnesis Amerikā

Septembris ASV vidienē par veiksmīgu mēnesi izvērties Kristai Puisītei, kura sestdien "Symetra" tūres posmā Kanzasā finišēja otrajā desmitā un sacensības pabeidza ar piecu bērdiju raundu. Kopējās tendences ļauj cerīgi gaidīt gan tūres pēdējos turnīrus, gan LPGA kvalifikācijas dzirnavu iegriešanos.

Aizvadīto sacensību trijos raundos Krista finišēja ar -3 zem PAR (71-74-68) un labāko rezultātu sasniedza pēdējā kārtā, kur pilnai laimei patraucēja dienas vienīgais bugijs pēdējā bedrītē. Taču ar visu to Krista pakāpās uz 16.vietu turnīra tabulā. Uzvarēja vienīgā amerikāniete pirmajā pieciniekā Christine Song ar -13 zem PAR.

Savukārt pēc sezonā nopelnītajām naudas balvām Krista tūrē sasniedza 40.pozīciju un saglabā labas izredzes tikt vēl augstāk, ja vien izdosies noturēties uz pašreizējā viļņa. Nākamais posms "Symetra" tūrē startēs septembra pēdējā dienā Arkanzasā, bet oktobra vidū Kristu gaidīs starts LPGA kvalifikācijas otrajā posmā Floridā.

Būtiski, ka Kristai izdevies uzlabot rezultātus ripināšanā. Ja vidēji šosezon viņai raundā bija vajadzīgs nepilns 31 ripinājums, tad šoreiz turnīrā trijos raundos Latvijas profesionāle uz grīniem vidēji atstāja mazāk nekā 29 sitienus. Vienīgais raunds plusā bija ar 33 putiem, bet pirmajā un trešajā turnīra dienā uz grīna pietika attiecīgi ar 26 un 27 sitieniem. Tūres statistikā Krista visaugstāk rangā - 24.vietā - ir draivu precizitātē trāpījumos uz fērveja (76%).

Symetra tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 18.09.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē