Latvija
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Laurai T22 finišā

Uz trešā desmita sākumu Dāmu Eiropas tūres (LET) posma noslēgumā svētdien Nīderlandē atkāpās Laura Jansone, trīs kārtu summā "The International Golf Club" laukumā nospēlējot ar +1 virs PAR. Vai ar "Deloitte Ladies Open" dalītu 22.vietu pietiks, lai uzlabotu pozīcijas un pakāptos pasaules rangā, vēl ir priekšlaicīgi vērtēt. Tas būs redzams, līdzko tiks publicēts jaunākais reitinga saraksts.

Pēdējā raundā Laurai bugiju iekrājās vairāk nekā bērdiju un 76 sitieni nozīmēja +3 virs PAR. Vēl raunda 6. bedrītes izskaņā ar bērdiju tika panākts turnīra summā -3 zem PAR, taču turpinājumā astoņās bedrītēs tika iespēlēts +5 virs PAR ar trim bugijiem un divkāršu bugiju. Vienu sitienu gan vēl izdevās atkarot ar bērdiju priekšpēdējā bedrītē.

Laura 22.vietu dalīja ar piecām golferēm, tostarp šajā kompānijā bija vēl viena Laura - angliete Davis, kura karjerā ir uzvarējusi četros "Major" un gandrīz 90 turnīros dažādās profesionāļu tūrēs, tostarp LPGA. Ar 45 uzvarām Eiropas tūrē Davis ir absolūta LET līdere.

Pārliecinošu uzvaru noturēja mājiniece Christel Boeljon, kura nospēlēja ar -10 zem PAR un tuvākās sekotājas apsteidza par četriem sitieniem. Nīderlandes golferes pašmāju sacensībās LET nebija uzvarējušas kopš 1994.gada.

Nākamais LET turnīrs golferes pulcēs jūlija pirmajā nedēļas nogalē Bekingemšīrā, Anglijā, uz "Ladies European Masters".

 "Deloitte Ladies Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 21.06.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē