Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Jūrmalā starts svētdienas pasākumiem

Golferi jaunajā sezonā ir iejutušies "Jūrmala Golf Club & Hotel" laukumā, kur jau sacentušies vairāku pašmāju tūru dalībnieki. Toties 13.jūnijs būs īpašs ar to, ka pirmo reizi sezonā Jūrmalas GC&H uzņems atklātu svētdienas pasākumu un aicina pieteikties dalībai "Raunas Dārzs" Golfa dienā.

Pasākumā būs iespēja mēroties spēkiem trijās ieskaites grupās stableford formātā, kā arī labākos noteiks kungiem un dāmām kopīgā ieskaitē sitienu spēlē. 

Potenciālajiem dalībniekiem jābūt ar 2021.gadā Latvijas Golfa federācijas sistēmā reģistrētu handikapu.

Pieteikties dalībai spēlēšanai "Raunas Dārzs" Golfa dienā var GOLFBOX SISTĒMĀ, bet nolikums publicēts zemāk.

Raunas Dārzs Golfa diena 2.0

1. SACENSĪBU KOMITEJA

Jurmala Golf Club & Hotel nodrošina sacensību norisi, kā arī patur tiesības izdarīt grozījumus sacensību nolikumā. Sacensību komitejas lēmums ir galīgs un negrozāms. Komitejas sastāvs:

Kārlis Eniņš (galvenais tiesnesis)
Kārlis Lūsis
Irēna Vītola

2. SPĒLES FORMĀTS

Sacensības norisinās Stableford un Stroke formātā. Dalībnieki spēlē trīs grupās:

  • Dāmas 0-36 HCP Stableford ieskaitē
  • Kungi 18.1-36 HCP Stableford ieskaitē
  • Kungi 0-18 HCP Stableford ieskaitē

Spēlētāji ar hcp virs 36 sacensībās piedalās ar hcp 36. Sacensībās izspēlē 18 bedrītes saskaņā ar golfa Noteikumiem (apstiprināti R&A Rules Limited), vietējiem noteikumiem un šo sacensību nolikumu. Jebkuru neskaidrību gadījumā piemērojami oficiālā R&A un USGA izdevumā ietverti golfa noteikumu, definīciju un vadlīniju skaidrojumi oriģinālvalodā (angļu). Starts no 1. un 10. bedrītes sākot no plkst. 9:00

3. SACENSĪBU DALĪBNIEKI

Sacensībās var piedalīties spēlētāji (vīrieši un sievietes atsevišķā konkurencē), kuri atbilst Amatieru statusa noteikumiem. Spēlētāja HCP ir jābūt aktīvam un spēlētājam jābūt licencētam/reģistrētam Latvijas Golfa federācijā.

4. DALĪBNIEKU SKAITS

Maksimālais spēlētāju skaits ir 96.

5. PIETEIKŠANĀS

Pieteikties turnīram var izmantojot vai zvanot Kristapam +37125443357. Pieteikšanās termiņa beigas – ceturtdiena, 11. jūnijs, plkst. 23:59. Starta laiki tiks publicēti piektdien, 12.jūnijā, plkst. 16:00. Dalības maksa 30,- EUR, green fee 30,- EUR (Sezonas karšu īpašnieki no green fee atbrīvoti).

6. REĢISTRĒŠANĀS

Spēlētājam ir jāreģistrējas golfa kluba recepcijā sacensību dienā vismaz 30 minūtes pirms sava starta.

7. KEDIJI

Par kediju var būt jebkura persona, kura saskaņā ar Noteikumiem nav profesionāls golferis un / vai treneris. Sods par noteikumu pārkāpšanu: Divi sitieni par katru bedrīti, kurā noticis pārkāpums; maksimālais sods raundā - 4 sitieni (2 sitieni katrā no pirmajām divām bedrītēm, kurā pārkāpums noticis). Spēlētājs ir atbildīgs par kedija rīcību. Jebkurš kedija noteikumu vai etiķetes pārkāpums attiecināms uz spēlētāju. Kedija apģērbam un apaviem (sporta apavi bez spaikiem) ir jāatbilst golfa etiķetei. Kedijs jāpiesaka golfa kluba recepcijā reģistrējoties turnīram.

8. UZVEDĪBA LAUKUMĀ

Spēlētāju un kediju pienākums ir demonstrēt augstākās uzvedības normas, pieklājību kā arī uzvesties atbilstoši godīgas spēles principiem.

9. APĢĒRBA ETIĶETE

Spēlētājiem jāievēro nolikums, golfa Noteikumi un golfa klubā noteiktās apģērba vadlīnijas. Sods par noteikumu pārkāpšanu: Diskvalifikācija

10. PĀRVIETOŠANĀS

Sacensību laikā spēlētājiem nav atļauts izmantot transportlīdzekļus, izņemot gadījumus, kad nav iespējams citādi un ir saņemta Komitejas atļauja. Ratiņu (arī elektrisko) izmantošana sacensību laikā ir atļauta.

11. SACENSĪBU PĀRTRAUKŠANA

Komitejai ir tiesības atcelt vai pārcelt sacensības.
Signāls spēles apturēšanai bīstamu apstākļu dēļ:
• Pārtraukt spēli nekavējoties: viens garš sirēnas signāls;
• Pārtraukt spēli: trīs secīgi gari sirēnas signāli;
• Atsākt spēli: divi īsi sirēnas signāli.

12. SPĒLES TEMPS

Pieļaujamais spēles laiks: Katrai bedrītei ir paredzēts maksimālais izspēles laiks, pamatojoties uz bedrītes garumu un sarežģītību. Bedrīšu izspēles laika plāns sacensību norises vietā pieejams pirms spēles. Spēles tempa neievērošana: spēlētāju grupa neievēro spēles tempu, ja tiek pārsniegts bedrīšu izspēlei paredzētais laiks.

Sods par noteikumu pārkāpšanu:
1. pārkāpums Tiesnesis brīdina spēlētāju par to, ka atkārtota pārkāpuma gadījumā spēlētājs tiks sodīts;
2. pārkāpums Viens soda sitiens;
3. pārkāpums Divi soda sitieni;
4. pārkāpums Diskvalifikācija.

13. REZULTĀTU KARTĪTE

Rezultātu kartīte tiek uzskatīta par oficiāli nodotu Komitejai, kad spēlētājs ir devies prom no rezultātu reģistrācijas vietas.

14. SACENSĪBU REZULTĀTI/SLĒGŠANA

Jebkuru neskaidrību vai domstarpību gadījumā, kas saistīti ar Noteikumiem, nekavējoties vērsties pie Komitejas pirms sacensības ir slēgtas. Sacensības ir slēgtas brīdī, kad dienas beigās tiek paziņoti rezultāti. Brīdī, kad ir apbalvots sacensību uzvarētājs, sacensību rezultāti tiek atzīti par oficiāli paziņotiem un sacensības ir slēgtas.

15. VIETU SADALĪŠANA

Neizšķirta rezultāta gadījumā pēc izspēlētām 18 bedrītēm, augstāku vietu ieņem spēlētājs ar zemāko HCP. Ja HCP ir vienādi, tad augstāku vietu ieņem spēlētājs, kuram ir labāks rezultāts pēdējās 9 bedrītēs, ja arī tad uzvarētājs nav noteikts, tad ņem vērā rezultātu pēdējās 6,3,1 bedrītē.

16. APBALVOŠANA

Apbalvo labāko trīs vietu ieguvējus katrā grupā, kā arī labāko STROKE rezultātu kopējā vīriešu un sieviešu konkurencē.

17. ATRUNA

Ar savu dalību izsaku piekrišanu, savu datu apstrādei sacensību laikā un pēc tām, t.i., jebkāda veida videomateriālu vai fotogrāfiju uzņemšanai un šī materiāla izmantošanai publicitātes vajadzībām.

Pēdējās izmaiņas , 25.05.2021.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē