Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Pēdējais lielais čempionāts

Sezona pamazām tuvojas rudens pusei un šogad tas nozīmē, ka drīz gaidāms Latvijas atklātais midamatieru un senioru čempionāts. Pašmāju sezonas pēdējo lielo čempionātu uzņems "Jūrmala Golf Club & Hotel", kur sacensības vairākās ieskaites grupās risināsies 19. un 20.septembrī.

Midamatieru un senioru čempionāts bija paredzēts jau pavasara pusē, bet nez vai atradīsies kāds sporta veids, kura kalendārs šogad nebūtu pārcietis kādas izmaiņas. Turklāt golferi var justies gandarīti, jo visi lielie sezonas čempionāti viņu sporta veidā tiks aizvadīti, lai arī midamatieriem un senioriem bija jāpagaida nedaudz ilgāk.

Čempionāts Jūrmalas laukumā būs midamatieru (30+), senioru (50+), kā ar divās lielākās vecuma grupās 65+ un 75+. Vienlīdz gaidīti divu dienu turnīrā visās ieskaites grupās būs gan kungi, gan dāmas. 

Lai arī vienvirzēja, golferiem arī ir zināma rīcības brīvība, izvēloties vecuma grupu, kurā startēt. Visi, kas jūt spēkus un vēlmi konkurēt ar jaunākiem sāncenšiem, var izvēlēties šādu iespēju. Tā kā čempionātam var pieteikties ikviens, kurš sacensību pirmajā dienā būs sasniedzis 30 gadu vecumu, potenciālo dalībnieku loks aptver lielu daļu Latvijas amatieru golfa sabiedrības un konkurence gaidāma vienīdz plaša un nopietna.

Jau pieteikušos dalībnieku saraksts liecina, ka turnīra starptautiskais raksturs nebūs vis formāls, jo gaidāma vairāku valstu golferu dalība. Pieteikšanās noslēgsies 16.septembrī plkst. 18.

Dalības maksa turnīrā ir 80 eiro plus par 20 eiro var nodrošināt treniņraunda izspēli. Atrast plašāku informāciju par čempionātu un pieteikties var ŠEIT

Pēdējās izmaiņas , 06.09.2020.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē