Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Zvirbulis un Matisone - Valmieras čempioni

Golfa laukumā "Avoti" sestdien notika 21.Valmieras čempionāts, kur kungu konkurencē nepārspēts palika Modris Zvirbulis, turpretim dāmām uzvarētājas tronī noturējās Paula Matisone. Turnīrs notika pilsētas svētku ietvaros, pulcējot vienus no spēcīgākajiem spēlētājiem Valmierā un tās apkārtnē.

Mainīgie laikapstākļi un vējš bija liels pārbaudījums spēlētāju meistarībai un veiksmei vienlaikus. Kungi Valmieras čempiona titulu izspēlēja jau 21.sezonu un šoreiz spēcīgākais bija Modris Zvirbulis. 

Čempions spēja parādīt ļoti labu un stabilu spēli, 18 bedrītēs savācot tikai 69 sitienus (+5 pret PAR) un aiz sevis atstājot Ingaru Matisonu (72 sitieni), bet trešais pēc pārspēles ierindojās Ainārs Počs (73 sitieni). 

Dāmas Valmieras trofeju izspēlēja ceturto reizi. Čempiones godu aizstāvēja un par trīskārtēju kausa ieguvēju kļuva Paula Matisone (90 sitieni). Četrus sitienus atpalika Dārta Estere Rozenbaha (94 sitieni), bet ar 101 sitienu trešajā vietā ierindojās Arta Sēne.

Nominācijā "Tuvākais sitiens pie karodziņa" precīzākie izrādījās Edvīns Mangulis un Dārta Estere Rozenbaha.

Rīkotāji saka lielu paldies Valmieras pilsētai un bankai "Citadele" par atbalstu, kā arī visiem spēlētājiem par izturību un dalību turnīrā.

Informāciju sagatavoja "Golfs Avoti"

Pēdējās izmaiņas , 25.07.2020.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē