Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Golfa diena un turnīru buķete

Vasaras pilnbriedā golferiem sacensību kalendārā netrūkst iespēju nedēļas nogalē izvēlēties sev tīkamāko turnīru, kā arī ir iespēja atgādināt pašlaik golfu vēl nespēlējošajiem draugiem, ka 12.jūlijs būs lieliska diena, lai izzinātu spēles pievilcību Golfa dienā. Golferi būs gaidīti arī Latvijas kausa izcīņā Jūrmalas laukumā, Kapteiņa kausā "Ozo" un "Adenta Open" turnīrā "Viesturos".

Priekšroka HCP neto formātā svētdien spēlēt Latvijas kausa izcīņā "Jūrmala Golf Club & Hotel" laukumā ir TOP 30 kungiem un TOP 10 dāmām pēc Latvijas amatieru čempionāta rezultātiem, tomēr NOLIKUMS paredz spēlēt līdz 70 kungiem un 30 dāmām, tā ka iespējas paveras itin plašas.

Savukārt sestdien "Ozo" laukumā Kapteiņa kausa izcīņā sadarbībā ar "Carlsberg" golferu nervu sistēmas stabilitāti pārbaudīs arī hole in one iespēja, jo 13.bedrītē pēc sava īpašnieka skums "Porsche Macan". Viens "Porsche" jau Latvijā golfa laukumā ir laimēts, tā ka, kas zina, vai nesekos turpinājums. Tiesa, dalībnieku loks turnīrā jau ir zināms, un citi cerības var saistīt tikai ar atteikumu listi. 

"Viesturos" labākos spēlētājus "Adenta Open" ieskaitē svētdien noteiks divās HCP grupās kungiem un vienotā ieskaitē dāmām. 

Savukārt jaunie golferi jau gatavojas "Ozo" junioru "Open", kas notiks 14.jūlijā handikapa spēlē četrās ieskaites grupās.

Interesentiem par Golfa dienu jāpiesaka sava dalība "Ozo" klubā e-pastā. 

CAPTAINS CUP BY CARLSBERG

KĀRDINĀJUMS: AUTOMAŠĪNA PORSCHE

11.jūlijs – plkst. 9:30, Ozo Golf Club, Shot Gun

1. Vadība

Sacensības organizē Ozo Golf Club kapteiņi – Uldis Krauja, Ivars Grunte, Vilmārs Jansons, Andris Forstmanis, ar īpašu balvu 7. bedrītes tālsitienam - piedalās arī kapteinis Māris Gulāns. Tiesāšanu nodrošina Ozo Golf Club sacensību komiteja. Turnīra atbalstītājs – Carlsberg. Bet rītu iesāksim – ar šampanieti un uzkodām...

Darba plāns:

Sākam svinēt no 8.15 – pierakstīšanās, reģistrācija.

Dzirkstoša sagaidīšana.

Brokastu uzkodas – kafija, maizītes, siera plates, konjaks.

9.10 – Kapteiņu izbrauciens, dziesma, informācija, Kausa atklāšana.

Katra komanda laukumā līdzi saņem atspirdzinājuma bāzi no Rossini.

Carlsberg alus – lai stingrāka dūša.

Visās PAR 3 bedrītēs – var tikt pie balvām!

Uz 13. bedrītes – Hole in One izspēle. Balvā: automašīna Porsche Macan!

Pēc spēles – grilētas pusdienas.

Apbalvošana, kausu un balvu dalīšana, pārsteiguma izlozes.

2. Laiks un vieta

Sacensības notiek Ozo Golfa Kluba laukumā 2020. gada 11. jūlijā. Sākums plkst. 9:30, no visām bedrītēm reizē.

3. Dalībnieki

3.1.Sacensības notiek dāmu un kungu konkurencē. Piedalās amatieri.

3.2.Spēlētājiem HCP kartes obligātas.

3.3.Kopējais dalībnieku skaits ne vairāk kā 100 (reģistrācijas apstiprinājums pēc pirmās rokas principa).

4. Sacensību formāts un noteikumi

4.1.Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un Ozo Golf Club vietējiem noteikumiem.

4.2. Sacensību formāts - sitienu spēle, HCP netto, stableford. Sacensības notiek 3 grupās:

1.grupa – dāmas (stableford)

2.grupa – kungi (HCP netto)

3.grupa – sitienu spēle, kopējā ieskaite.

4.3. Sievietes spēlē no sarkanajām izsitienu vietām. Kungi – no dzeltenajām izsitienu vietām. Kungi, kas sasnieguši 65 gadu vecumu – no zilajām izsitienu vietām.

4.4. Ja spēlētāja HCP ir lielāks par 36.0, spēlētājs sacensībās spēlē ar HCP 36.0.

4.5. Pēc sacensībām spēlētājs savu spēles karti nodod sacensību komitejai kluba recepcijā (rezultātu apkopošanai).

4.6. Slope indekss tiek piemērots.

4.7. Izspēlējot bedrīti Nr.16, jāņem vērā, ka kompānija FedEx trīs veiksmīgākajiem spēlētājiem pasniegs balvas. Veiksminieki tiks noteikti izlozes kārtībā – piedalās tie, kas 16. bedrīti nospēlējuši ar PAR vai labāk.

4.8. Uz 3. bedrītes – tuvākais sitiens (dāmu un kungu konkurencē) , uz 6. bedrītes – visi, kas iegūs PAR, piedalās izlozē, kur balvā – Callaway golfa soma. Uz 13. bedrītes tiek izspēlēts Hole in One (Porsche) un tuvākais sitiens mērķim (dāmas un kungi), uz 7. bedrītes – tālākais sitiens (dāmas un kungi). Uz 15. bedrītes – apbalvotas trīs tuvākās dāmas, trīs tuvākie kungi.

5. Vietu dalīšana:

5.1.Katrā grupā uzvar tas spēlētājs, kurš savāc a) visvairāk stableford punktu (dāmas), b) vismazāk HCP netto sitienu (kungi), veic laukumu ar vismazāko sitienu skaitu. Apbalvoti tiek pirmie trīs vietu ieguvēji 1. un 2. grupā. Sitienu spēles ieskaitē ceļojošo Grand Prix kausu izcīna labākais spēlētājs stroke ieskaitē un apbalvots tiek arī viņa tuvākais sekotājs (runner up). Tiek apbalvotas arī 1.un 2. grupas pēdējās vietas – Ozo restorāna pārsteigums.

5.2. Visos gadījumos, kad tiek dalītas vietas, uzvarētājs ir tas, kas labāk nospēlē laukuma pēdējās deviņas, sešas vai trīs bedrītes (stableford ieskaitē) vai - kam zemāks, tātad - labāks HCP (HCP netto ieskaitē). Ja uzvarētāju arī pēc tam nevar

noteikt, tiek atkārtoti izspēlēta 13. bedrīte pēc „pēkšņās nāves” principa. Stroke ieskaitē vienāda rezultāta gadījumā cīņā par pirmo vietu notiek pārspēle uz 13. bedrītes. Hole in One balvu iegūst spēlētājs, kas pirmais raida bumbiņu mērķī.

5.3.Bumbiņu marķēšana obligāta.

6. Pieteikšanās un izloze

6.1.Spēlētājam ir pienākums pieteikties uz sacensībām līdz 2020. gada 9. jūlijam. plkst. 15:00 Ozo Golfa kluba recepcijā, pa e-pastu ozogolf@apollo.lv vai pa tālr. 67394399. Ja spēlētājs ir pieteicies, bet neierodas uz turnīru (nepaziņo to līdz 10. jūlija pulksten 12.00, e-pasta formā, sūtot savu vēsti uz kluba e-pastu), viņš saglabā pret Klubu saistības – dalības maksas apmērā.

6.2.Sacensību kārtību laukumā (grupas jeb flaitus) spēlētāji var ieteikt pēc saviem ieskatiem, ko iespēju robežās sacensību rīkotāji apmierinās. Laukuma bedrīšu izvēli, sākot spēli, nosaka organizatori.

7. Starta laiki

Starts notiks visiem reizē, atbilstoši bedrīšu kārtībai. Katrs spēlētājs ir atbildīgs par savlaicīgu ierašanos uz startu.

8. Dalības maksa

Sacensību dalībniekiem - 50 eiro (iekļauts green fee, brokastu uzkodas, pusdienas, rīta pieklājības dzērieni un omulība)

Ozo Golf Club sacensību komiteja

Ozo Junior Open

14. jūlijs – plkst. 8:00, Ozo Golf Club

1. Vadība

Sacensības organizē un tiesāšanu nodrošina Ozo Golf Club sacensību komiteja.

2. Laiks un vieta

Sacensības notiek Ozo Golfa Kluba laukumā 2020. gada 14.jūlijā . Sākums plkst. 8:00.

3. Dalībnieki

3.1 Sacensības notiek kopējā ieskaitē.

3.2 Sacensībās var piedalīties no 7 līdz 18 gadu vecumam

3.3 Spēlētājiem HCP kartes obligātas.

3.4 Kopējais dalībnieku skaits ne vairāk par 100 (reģistrācijas apstiprinājums pēc pirmās rokas principa).

4. Sacensību formāts un noteikumi

4.1 Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un Ozo Golf Club vietējiem noteikumiem.

4.2. Sacensību dalībnieki spēlē atbilstoši sava HCP līmeņa grupā pēc sacensību organizatoru norādītajiem spēles laikiem (tee-times). Ja spēlētājam ir mainījies HCP, par to jāinformē sacensību organizatori pirms sacensību sākuma.

4.3. Sacensību formāts - Stableford punktu spēle (18 bedrītes). Sacensības notiek 3 handikapa grupās:

1.grupa –HCP 0 – 14

2.grupa – HCP 15-25

3.grupa – HCP 26-36

4.grupa – HCP 37-54 vai tiem, kuriem nav HCP piedalās Pitch&Putt turnīrā uz treniņu laukumiem.

4.4. HCP grupa 0-14 – meitenes spēlē no sarkanajām izsitienu vietām, zēni spēlē no dzeltenajām izsitienu vietām; grupa HCP 15-25- meitenes spēlē no sarkanajām izsitienu vietām, zēni spēlē no zilajām izsitienu vietām; grupa HCP 26-36- gan meitenes, gan zēni spēlē no sarkanajām izsitienu vietām.

4.5. Pēc sacensībām spēlētājs savu spēles karti nodod sacensību komitejai kluba recepcijā (rezultātu apkopošanai).

4.6. Tiek piemērota Slope sistēma. Sacensību laikā drīkst izmantot elektroniskās attāluma mērījumu ierīces. Kediji atļauti (tikai amatieri).

5. Vietu dalīšana

5.1. Katrā grupā uzvar tas spēlētājs, kurš savāc visvairāk stableford punktu. Apbalvoti tiek katras grupas pirmie trīs vietu ieguvēji.

5.2. Ja vairāki spēlētāji dala pirmo vietu, uzvarētājs tiek noteikts pēc stableford punktu summas laukuma pēdējās deviņās bedrītēs (no 10 – 18). Ja summas ir vienādas, tiek ņemtas vērā laukuma pēdējās sešas bedrītes (13 – 18). Ja arī tur summas sakrīt – pēdējās trīs (16 – 18). Atkārtoti vienāda rezultāta gadījumā – punktu skaits pēdējā bedrītē (18). Ja uzvarētāju arī pēc tam nevar noteikt, tiek atkārtoti izspēlēta 18. bedrīte pēc „pēkšņās nāves” principa.

5.3. Bumbiņu marķēšana obligāta.

6. Pieteikšanās un izloze

6.1. Spēlētājam ir pienākums pieteikties uz sacensībām līdz 2020.gada 12. jūlijam plkst. 12:00 . Pieteikšanās sacensībām caur Golfbox.

6.2. Izloze ir atklāta un galīga, un tā notiek 2020. gada 13. jūlijā plkst. 10:00.

7. Starta laiki

Starts notiks saskaņā ar izlozi. Katrs spēlētājs ir atbildīgs par savlaicīgu ierašanos uz startu. Spēlētāji starta vietu kārtību drīkst mainīt tikai ar turnīra rīkotāju atļauju, neievērojot šo nosacījumu, spēlētājs sacensībās piedalās ārpus konkurences.

8. Dalības maksa

8.1. Dalība turnīrā EUR 20,- (dalības maksā iekļautas pusdienas)

8.2. Green fee EUR 15,- (neattiecas uz RGS )

Ozo Golf Club sacensību komiteja

 

Pēdējās izmaiņas , 06.07.2020.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē