Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Pārmaiņas "Viesturos"

GK "Viesturi" kopsapulces dalībnieki ceturtdien vienojās par izmaiņām kluba vadībā, prezidenta jeb valdes priekšsēdētāja amatā ievēlot līdzšinējo valdes locekli Kārli Cinīti. Izmaiņas ir arī citās pozīcijās kluba valdē.

Līdzšinējais "Viesturu" prezidents Guntis Osis februārī pieteica atkāpšanos no amata personisku iemeslu dēļ. Vienlaicīgi atlūgumu no valdes locekļa amata iesniedza Kristīne Marksa.

Plānotās izmaiņas kluba vadībā gan nevarēja notikt raiti, jo iestājās pandēmijas un ārkārtējās situācijas diktētie noteikumi, un iespēja sarīkot "Viesturu" kopsapulci bija jāgaida ilgāku laiku. Visbeidzot ceturtdien kluba biedri sapulcējās un nobalsoja par jauno valdi.

Līdzās valdes priekšsēdētājam Cinītim par viņa vietnieci kļuva Elita Perta. Līdzšinējais valdes priekšsēdētāja vietnieks Andris Priedītis aizņemtības un personisku apstākļu dēļ sapulces dienā lūdza viņu no amata atbrīvot. 

Valdē iebalsoja arī "Viesturu" laukuma izpilddirektoru Kristapu Erdmani un Andreju Berķi. Savukārt Andris Rodze un Ivars Eniņš saglabāja vietu kluba valdē.

Pēdējās izmaiņas , 12.06.2020.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē