Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Baltijas mērogos

Jau tradicionāli Baltijā pirmie savu amatieru "Open" aizvadījuši igauņi, bet Lietuvā lielākajam turnīram pošas augusta pirmajā pusē un organizatori aicina arī Latvijas golferus savos plānos kaimiņus neaizmirst.

Igaunijas "Open" risinājās Baltijas valstīs vecākajā golfa laukumā Nītvaljā, kur par sevi atgādināja arī Latvijas golfs. Dāmu konkurencē otro vietu izcīnīja Katrīna Gustafssone ar +15 virs PAR (78-75-78). Uz otro vietu Katrīna pakāpās pēdējā raundā, tiekot vienu pozīciju augstāk. Pārliecinošu uzvaru ar -2 zem PAR nodrošināja Gile Bite Starkute, kura divreiz ir kļuvusi par "Latvian Open" čempioni.

Par sevi atgādināja arī Katrīna Bulkovska - iegūta 8.vieta, taču būtiski, ka viņa pērn uzvarēja Latvijas junioru čempionātā U-12 grupā, bet Igaunijā bija jākonkurē ar daudz pieredzējušākām pretiniecēm.

Kungu konkurencē labākais no latviešiem bija Armands Tripāns ar iegūtu 15.vietu, trīs raundu summā nospēlējot ar +32 virs PAR (79-82-87). Uzvarēja mājinieks Kevin Christopher Jegers ar +10 virs PAR un piecu sitienu pārsvaru pār tuvākajiem sekotājiem.

Savukārt Lietuvas "Open" paredzēts no 7. līdz 9.augustam "The V Club" laukumā pie Viļņas. Rīkotāji jau piedāvā iespēju REĢISTRĒTIES, tiesa, plašu informāciju par turnīru vēl nav publicējuši.

Tik ilgi nav jāgaida jaunajiem golferiem, kas vēlas pārbaudīt spēkus Lietuvas atklātajā junioru čempionātā. Turnīrs piecās vecuma grupās līdz 21 gada vecumam notiks "European Centre Golf Club" laukumā no 30.jūnija līdz 2.jūlijam. PIETEIKTIES var līdz 26.jūnijam. 

Igaunijas "Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 11.06.2020.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē