Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Jūrmala izvērš sezonu

Pēc visiem jaunajiem pavasara izaicinājumiem "Jūrmala Golf Club & Hotel" sezona ir uzņēmusi jaudu un vienīgi turnīru sākums golferiem vēl nedaudz jāpagaida. Toties ikvienu gaida uz spēlēm un treniņiem, Zaļās kartes apmācībā ir nodrošinātas ērtas iespējas topošajiem golferiem, savukārt Junioru akadēmijā audzēkņiem nodrošina grupu nodarbības.

Rīcības plāns katram pašlaik ir atšķirīgs, un, lai gan "Jūrmala Golf Club" patlaban nepiedāvā turnīrus, sezona ir sākusies un rit pilnā sparā. Spēlētājiem ir pieejami abi golfa laukumi, kā arī treniņlaukums un nodarbības pie treneriem.

Junioru akadēmija sāk sezonu

Lieliska ziņa ir grupu nodarbības junioriem, ko šobrīd piedāvā 3 reizes nedēļā – pirmdienās un trešdienās plkst. 17.00-18.30 un sestdienās plkst. 11.00-13.00. Vecākiem gan jāpatur prātā, ka dalība nodarbībās pašlaik ir atļauta no 7 gadu vecuma. Ja valdības ieviestie noteikumi mainīsies, būs gaidīti arī jaunāki censoņi, kas vēlas uzlabot savas prasmes golfā. Plašāka informācija atrodama MĀJASLAPĀ

Zaļā karte – tuvāk kā jebkad

Ir pieejamas ne vien individuālas nodarbības ar treneriem, bet arī jauno spēlētāju apmācība, kas arvien uzņem apgriezienus, solot stabilu Latvijas golfa sabiedrības pieaugumu par spīti novēlotajam sezonas sākumam.

Vēl viena lieliska iespēja sākt spēli "Jūrmala Golf Club" šosezon ir grupām, sākot no 4 personām, Zaļās kartes kursu apgūstot 4 nodarbībās. Turklāt Jūrmalas laukumā, zaļajiem ir īpaša iespēja - no apmācības sākuma spēle Akadēmijas laukumā 2 mēnešus ir bezmaksas, turklāt saņemot gan inventāru, gan bumbiņas treniņlaukumā kaut katru dienu. Bet, ja zaļo atvedis jau aktīvs golferis, viņš saņem green fee spēlei laukumā. Plašāka informācija un pieteikšanās Zaļās kartes apmācībai MĀJASLAPĀ.

 Informāciju sagatavoja "Jūrmala Golf Club & Hotel" 

Pēdējās izmaiņas , 29.05.2020.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē