Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Cīņā par desmitgades TOP 10

Anna Diāna Švanka ir kļuvusi par "Ozo Golf Club" un Rīgas Golfa skolas treneri, tādējādi nonākot profesionāļu sarakstos, tomēr viņu atceras arī pēc nozīmīgiem panākumiem amatieres statusā ASV studentu sportā (NCAA). Švanka ir nominēta balsojumam par "Big South" konferences TOP 10 golferēm aizvadītajā desmitgadē, un ikviens var veicināt Latvijas golferei vēl vienu titulu.

Balsošana notiek "Big South" mājaslapā līdz 31.maijam. Tā nav fanu balsošana uz izturību, bet gan iespēja racionāli apsvērt savas domas un nosūtīt tās organizatoriem vienu reizi, atķeksējot izvēlētās kandidātes.

Publikas viedoklis internetā nodrošinās piekto daļu balsojuma koprezultātos, tādējādi TOP 10 iekļuvušās golferes tiešām tiks izvēlētas pēc nopelniem. Anna Diāna Švanka laureātos iederētos ne tikai tādēļ, kā ir Latvijas golferu favorīte. Viņas divkārtējā iekļaušana konferences simboliskajā izlasē un dalība NCAA reģionālajos čempionātos ir gana nopietns sportiskais arguments, lai Anna atbalstu būtu patiešām pelnījusi.

TOP 10 iekļuvušās golferes kļūs zināmas 17.jūnijā.

Balsojums par "Big South" desmitgades TOP 10 golferēm risinās ŠEIT

Pēdējās izmaiņas , 28.05.2020.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē