Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

"Jūrmalas" karstais ziemas piedāvājums

Laikapstākļi lutina golferus, ļaujot turpināt spēlēt pat janvārī. Arī "Jūrmala Golf Club" grīnkīperi ir uzdevumu augstumos un neļaujas ziemai, ko pierāda pilnvērtīgi vaļā esošais laukums ar lieliskas kvalitātes grīniem. Spēlētājiem vienīgā jūtamā  atšķirība no vasaras ir gaisa temperatūra un nopļautie rafi. Laukums ir vaļā gandrīz katru dienu no plkst.10.00, bet drošības labad iesakām pārliecināties, iepriekš zvanot uz kluba recepciju.

Vēl labāka ziņa ir ziemas sezonas draudzīgās green fee cenas, kurās iekļauts arī spainītis ar treniņlaukuma bumbiņām - darba dienās spēle lielajā laukumā maksā EUR 30, bet brīvdienās EUR 40, savukārt spēle mazajā laukumā  darba dienās maksā EUR 15, bet brīvdienās EUR 25.

Treniņlaukums neatkarīgi no temperatūras un nokrišņu daudzuma ir vaļā katru dienu. Darba laiks: darba dienās 10:00-20:00, bet brīvdienās 9:00-20:00.

Nevaram būt droši, ka ziema tomēr neatnāks vēlāk, bet "Jūrmala Golf Club" treniņlaukums ir aprīkots tā, lai arī ziema nebūtu šķērslis iespējai spēlēt, tāpēc martā būs iespēja piedalīties otrajā virtuālā golfa turnīrā - "Toptracer" pavasara tūrē.

Jaunums šajā gadā ir speciālās treniņu cenas adaptīvajiem golferiem (spēlētājiem ar funkcionāliem ierobežojumiem).

Bet, ja vēl domā, vai Tev ir vajadzīga "Jūrmala Golf Club" sezonas karte 2020. gadam, tad nešaubies - atbilde ir JĀ! 2020. gada sezonas karte dos iespēju to pagarināt nākamajai 2021. gada sezonai par īpašām cenām:

  • Sezonas karte 1 spēlētājam – 1190 EUR
  • Ģimenes sezonas karte 2 personām – 1625 EUR
  • Ģimenes  sezonas karte 2 pieaugušie un 2 bērni – 1925 EUR

Piedāvājums būs spēkā tikai 2020. gada pilno sezonas karšu īpašniekiem.

Bet, ja golfam nesanāk veltīt tik daudz laika, lai būtu nepieciešama pilna sezonas karte, tiks piedāvāti vēl dažas jaunas alternatīvas tradicionālajām sezonas kartēm.

Sīkākai informācijai un jautājumiem lūdzu zvaniet +371 67 160 300.

"Jūrmala Golf Club"

Pēdējās izmaiņas , 25.01.2020.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē