Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Jūrmala raugās uz Eiropu

Kamēr golferi pošas Latvijas Golfa federācijas (LGF) sezonas noslēguma pasākumam, kas 6.decembrī risināsies "Viesturos", Eiropas Golfa asociācija (EGA) akceptējusi 2021.gada sacensību kalendāru, kur Eiropas komandu čempionāta sākuma līmeņa turnīra jeb "Team Shield" rīkošanu paredzēts uzticēt "Jūrmala Golf Club & Hotel".

Būtiski, ka Latvijā līdz šim ir notikušas profesionāļu tūres sacensības, bet EGA paspārnē organizēts čempionāts nav ticis sarīkots ne reizi. Tas paver jaunas iespējas gan Latvijas golfa popularizēšanā, gan paredz nozīmīgu atbildību. Par "Jūrmala Golf Club & Hotel" vadības iniciatīvu LGF informēja EGA, kas novembra otrajā pusē piešķīra tiesības uz "Team Shield" rīkošanu.

Diez vai kāds apšaubītu "Jūrmala Golf Club & Hotel" infrastruktūras atbilstību "Team Shield" turnīra sarīkošanai. LGF prezidents Armands Puče uzsver, ka federācija sarunās ar "Jūrmala Golf Club & Hotel" plāno vienoties par darba grupas izveidošanu, lai vadītu un koordinētu starptautiskā čempionāta sarīkošanu. LGF sagaida, ka tiks parakstīts sadarbības līgums, kurā "Jūrmala Golf Club & Hotel" uzņemsies turnīra sarīkošanas garantijas. 

LGF prezidenta piesardzība pamatojas igauņu piemērā, kur vēlēšanās rīkot nozīmīgu turnīru netika saskaņota ar iespējām. Puče nešaubās, ka "Jūrmala Golf Club & Hotel ir izvērtējuši savus spēkus un resursus, ja pieteicās EGA čempionāta rīkošanai. Puče arī uzsvēra, ka LGF no savas puses izdarīs visu, lai "šis mazais izaicinājums paliktu par labu atskaiti Latvijas golfa vēsturē".

Pēdējās izmaiņas , 04.12.2019.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē