Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Jauns mācību sākums

Oficiālā Zinību diena pirms pāris dienām jau nosvinēta, tomēr septembris allaž ir ļoti zīmīgs mēnesis ne tikai pirmklasniekiem un pirmkursniekiem, bet visiem tiem, kas jaunu zināšanu meklējumos lūko jaunus apvāršņus. Studijas ASV universitātē noslēgusī Latvijas amatieru čempione Anna Diāna Švanka zinības golfā kā profesijā stiprinās Birmingemas universitātē.

"Latvian Open" turnīrā Anna šovasar ieguva otro vietu un pēc sacensībām atzina, ka labāks rezultāts, visdrīzāk, izpalika tādēļ, ka savas spēles treniņiem diez cik daudz laika neatlika. Vasarā iesaistoties Rīgas Golfa skolas darbā, viņa vairāk gādāja, lai golfa prasmes apgūtu citi, un ar apmācības nozari Anna pašlaik saista savu nākotni golfā.

Tieši šādu iespēju golfa treneriem piedāvā Birmingemas universitātē, kas cieši sadarbojas ar PGA. Mācību programma ir pieskaņota treneru darba ritmam un neprasa pastāvīgu klātbūtni augstskolā. Programma sniedz iespēju treneriem izveidot savu treniņu teoriju un dod zināšanas savas golfa filozofijas attīstīšanai.

Gluži likumsakarīgi, ka profesionālas karjeras attīstīšana golfā neatstāj iespēju saglabāt amatiera statusu, tādēļ nākamgad Latvijas čempionātā pēc piecus gadus ilgušas Švankas ēras būs jauna uzvarētāja. Ja Anna vēl radīs iespēju, septembrī viņa varētu pārstāvēt Latvijas izlasi Baltijas kausa izcīņā, bet kopumā ir skaidrs, ka viņas amatieres karjera ir izskaņā.

Sevi kā nākamo profesionālas tūres spēlētāju Anna pašlaik nesaskata, taču neslēpj, ka pieredze Dāmu Eiropas tūres (LET) fārmtūres posmā Zviedrijā bija ļoti iedvesmojoša, un mazliet tālākā nākotnē vēl ir iespējami varianti.

Pēdējās izmaiņas , 05.09.2019.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē