Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Vicečempione Polijas "Open"

Daudziem golferiem Latvijā labi zināma ir Marta Siļčenko - talantīgā juniore, kura ilgu laiku spēlējusi arī pašmāju turnīros, bet kā Krievijas pilsone pašlaik ir viena no kaimiņvalsts nākotnes cerībām golfā. Nedēļas nogalē 14 gadus vecā Marta cīņā ar krietni pieredzējušākām sāncensēm Polijas amatieru "Open" pakāpās uz pjedestāla otrā pakāpiena.

Par Polijas atklātā amatieru čempionāta uzvarētāju "Postoùowo Golf Club" laukumā pie Gdaņskas kļuva divkārtējā "Latvian Open" titula īpašniece lietuviete Gile Bite Starkute, trīs kārtu summā nospēlējot ar -7 zem PAR. Siļčenko nospēlēja ar -1 zem PAR un plusā pret laukumu bija tikai turnīra pēdējā dienā (70-70-75). Latvijas golferi turnīrā nepiedalījās.

Īpaši nelabvēlīgs Siļčenko bija turnīra nolikuma punkts, kas līdz 18 gadus vecām spēlētājām liedz par kediju piesaistīt vecākus. Tā rezultātā krietni vecākajām konkurentēm kediju lomā bija tēvi, bet četrpadsmitgadīgajai Martai ar visu bija jātiek galā vienatnē, tostarp arī ar somas vilkšanu laukumā.

Siļčenko ne pirmo reizi sezonā pakāpās uz goda pjedestāla starptautiskā līmenī - maija beigās viņa Sāremā bija trešā Igaunijas "Open", kur 8.vietu ieguva Katrīna Gustafssone.

Polijas "Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 10.06.2019.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē