Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Laura slīpē meistarību WAPT tūrē

Kamēr pašmāju sezona tikko pieņemas spēkā, tuvu pusceļam jau ir sieviešu "All Pro" tūre (WAPT) Amerikā, kur šosezon pastāvīga turnīru dalībniece ir Laura Jansone. Latvijas pirmajai profesionālei pagaidām labākie panākumi bija pirmajos posmos, tomēr galvenais, ka tā ir iespēja gan uzturēt solīdu turnīru pieredzi, gan pretendēt uz pakāpšanos augstākā līmenī.

WAPT tūrē sacensības sezonas gaitā paredzētas piecos posmos, katrā no tiem izspēlējot divus turnīrus. Savukārt katra posma divas labākās spēlētājas saņem īpašos ielūgumus dalībai noteiktos "Symetra" tūres posmos. Tādējādi "All Pro" tūre praktiski ir fārmtūre LPGA fārmtūrei. 

Skaļi par sevi Laura atgādināja tūres pirmajā turnīrā marta vidū Luiziānā, kur pēdējā raundā nospēlēja ar -5 zem PAR (bērdiji trīs pēdējās bedrītēs pēc kārtas) un summā ar -1 zem PAR (73-72-75-67) un dalīja 3.vietu. vairāk nekā 40 dalībnieču konkurencē Latvijas golfere nodrošināja arī solīdu naudas balvu, kas pārsniedza 2000 dolāru, tiesa, dalības maksa ir vairāk nekā ceturtā daļa šīs summas. 

Arī nedēļu vēlāk nākamajā turnīrā citā laukumā Luiziānā Laura dalīja 3.vietu ar vēl pārliecinošāku rezultātu -7 zem PAR (67-73-70-71). Pirmā posma kopvērtējumā divu labāko spēlētāju vidū Laura gan netika.

Otrais posms aprīlī izvērtās pieticīgāks - pirmajā turnīrā pirms nedēļas dalīta 11.vieta ar +8 virs PAR (74-71-75-76), bet aizvadītās nedēļas nogalē otrajā turnīrā vieta uzreiz aiz TOP 10 izaicinošos laikapstākļos tika dalīta ar +15 virs PAR (75-78-77-73). 

Vēl trīs posmi katrs ar diviem turnīriem paredzēti maijā, jūnijā un jūlijā. 

WAPT REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 23.04.2019.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē