Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Aicina Jūrmala Golf Club & Hotel

Jaunā sezona pašmāju golferiem un golfa tūristiem ir īpaša ar iespēju iepazīt nule kā atklāto „Jūrmala Golf Club & Hotel”. Lai izzinātu, kā organizēta viesmīlība un golferu sagaidīšana Jūrmalas golfa laukumos, var noderēt informācija par spēlētājiem nodrošināto viesmīlību un loģistiku.

Spēle laukumā, ko radījis viens no pasaulē vadošajiem golfa laukumu dizaina uzņēmumiem, noteikti ir golfera vēlmju sarakstā. Nosaukums Nicklaus Design jau labu laiku tiek asociēts ar izcilas kvalitātes laukuma dizainu, ne tikai ar Jack Nicklaus leģendārajiem sasniegumiem golfā. Uzņēmuma veidotie laukumi ir starp pasaulē labākajiem, ko nodrošina gandrīz pus gadsimta pieredze, radot augstas klases golfa laukumus visā pasaulē.

„Jūrmala Golf Club & Hotel” tika atklāts 2018. gada nogalē pēc gandrīz piecus gadus veiktas laukuma rekonstrukcijas. Stratēģiski ērtā atrašanās vietā starp galvaspilsētu Rīgu un kūrortpilsētu Jūrmalu 75 hektāru platībā piedāvā baudīt spēli neatkārtojamā 18 bedrīšu Jūrmalas golfa laukumā vai lieliski izplānotā 9 bedrīšu PAR 3 laukumā. Šāda kombinācija piedāvā interesantas iespējas ikviena līmeņa spēlētājam.

Neviens cits uzņēmums nav radījis tik daudz pasaules līmeņa čempionātu golfa laukumus kā Nicklaus Design – nozares līderis, kas pacēlis standarta latiņu un ir iekrājis pieredzi kopš 1969. gada.

Ģērbtuves

Ģērbtuves ir paredzētas ikvienam “Jūrmala Golf Club and Hotel” viesim. Tāpēc visus laipni aicina izmantot Jums paredzētās telpas, lai pārģērbtos pirms un pēc lieliski pavadītā laika golfa laukumā.

Treniņu iespējas

Jums piedāvā izbaudīt pasaules līmeņa treniņu iespējas treniņlaukumā, īsās spēles treniņu zonā un uz ripināšanas treniņu grīna.

Spēles temps

Lai nodrošinātu, ka viss rit raiti un Jūs varat izbaudīt spēli laukumā relaksētā gaisotnē, laukumā atradīsies maršals, kas nodrošinās, ka tiek ievērots spēles temps un etiķete.

Pēc spēles

Pēc spēles pirms došanās kluba mājā Jūs laipni aicina izmantot Zelup tīrīšanas sistēmu blakus ģērbtuvju ieejai un somu novietnei, lai notīrītu golfa kurpes.

Pēdējās izmaiņas , 24.04.2019.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē