Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Sudrabs dāmām, desmitnieks kungiem (FOTO)

Ja pat vissīko monētu var pamanīties nostādīt uz kantes, tad golfā match-play cīņās kāds ir uzvarētājs pat līdzvērtīga spēku samēra gadījumā. Latvijas sieviešu izlasi Horvātijā no uzvaras "Team Shield" turnīrā šķīra niecīga starpība, bet rezultātu tabulā tas nozīmēja iegūtu otro vietu. Kungi turnīra izskaņā bija desmitie 13 komandu konkurencē.

Dāmu finālā serbietes uzvarēja ar 2:1, un Latvijas izlasi vadījušais Kevin Flynn atzīst, ka pretiniecēm veiksme bija nevis vienkārši sabiedrotā, bet gluži kā pielaulāta. Taču arī veiksme ir golfa spēles sastāvdaļa, un varam būt lepni par Latvijas meiteņu izcīnīto otro vietu, kas liecina, ka viņas nepazustu arī augstāka līmeņa turnīrā. Cerams, ka vasaras beigās pasaules amatieru komandu čempionātā to pierādīt izdosies spēlētājām, kuras dosies uz Īriju. 

Vienīgo punktu finālā Latvijai ar uzvaru 4&3 izcīnīja Marija Jučmane. Anna Diāna Švanka bija vadībā ar 1up, bet 18.bedrītē izsita autā un pārspēlē zaudēja 20.bedrītē. Mača gaitā bija vadībā arī foursome duets Anna Marksa un Laila Forstmane, tomēr serbietes panāca neizšķirtu un uzvaras punktu guva pirmajā pārspēles bedrītē.  

Kungi Eiropas komandu čempionāta sākuma līmeņa turnīra pēdējā dienā "Riverside Golf" laukumā cīņā par 9.vietu ar 0,5:2,5 atzina Luksemburgas pārākumu. Puspunktu guva Roberts Matisons, zaudēja Reinholds Pīrāgs (5&6), bet foursome mačā Dāvis Tunsts un Kristaps Krištopans zaudēja otrajā pārspēles bedrītē. 

Fotoieskats Latvijas izlases gaitās

Eiropas "Team Shield" rezultāti 

KUNGI

DĀMAS

Pēdējās izmaiņas , 05.08.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē