Pļavu golfs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

"Reinī" labākie Cīrulis un Egle

Aizvadītā nedēļas nogale nudien lutināja spēlētājus ar silto, brīžiem pat karsto un sutīgo laiku, kas neliedza pulcēt aktīvākos golferus, lai izspēlētu jau ceturto Latvijas Pļavu golfa asociācijas čempionāta un kausa posmu. Šoreiz spēlētājus uzņēma "Reiņa trases" golfa laukums, kur tika izspēlētas 18 bedrītes gan sitienu, gan HCP neto formātā.

Laikam jau tikai retais nepabija kādā no "Reiņa"" dīķiem vai autiem, jo rezultāti parāda, ka spēle nav bijusi tā vieglākā. Šoreiz sava mājas laukuma priekšrocības čempionāta ieskaitē lieliski parādīja Andrejs Cīrulis (85 sitieni), kurš arī spēja uzrādīt labāko rezultātu un par vienu sitienu apsteigt savus konkurentus - Ingaru Matisonu un Jāni Ciagunu (86 sitieni). Kā jau pieņemts, čempionāta posma pirmo trīs vietu dalībnieki vienādu rezultātu gadījumā nosaka vietu sadalījumu pārspēlē jeb "pēkšņās nāves" izspēlē, kurā šoreiz veiksmīgāks izrādījās nevis siguldietis Ciaguns, bet gan viesis no Valmieras - Ingars Matisons.

Dāmu konkurencē līderes lomu prata nosargāt Paula Egle (91 sitiens), kas pārspēja savu sīvāko konkurenti Vizmu Pūci par diviem sitieniem (93 sitieni). Trešajā pozīcijā finišēja Līga Vērzemniece (116 sitieni). Arī jauniešu grupā bez lieliem pārsteigumiem labākais bija Artūrs Zeps (91 sitiens), otrajā pozīcijā Kristaps Dzenis (113 sitieni), bet trešā - Kristiāna Ozola (139 sitieni).

Kausa izcīņā lielisku rezultātu uzrādīja un līdz ar to savu HCPsamazināja Aldis Strads (65 punkti jeb -7), otrajā pozīcijā atstājot arī spēlētāju no Gulbenes puses Kārli Duļbinski (68 punkti). Gulbenes trio noslēdzot, trešajā pozīcijā Ainārs Zeps (72 punkti).

Pēc aizvadītiem četriem no astoņiem posmiem kungu konkurencē čempionāta ieskaitē ir nelielas izmaiņas kopvērtējumā un līderis ir Ingars Matisons ar 259 punktiem. Viņam seko Aldis Strads ar 242 punktiem, bet uz trešo vietu pakāpies Ainārs Zeps ar 225 punktiem. Dāmu konkurencē bez lielām izmaiņām un pirmā pozīcija kopvērtējumā Paulai Eglei ar 221 punktu. Tuvākā konkurente Vizma Pūce ar 207 punktiem, bet šobrīd trešajā pozīcijā Ieva Miķīte-Plusniņa ar 146 punktiem. Jauniešu grupā joprojām līderis Artūrs Zeps ar 212 punktiem, kas nu jau ievērojami atrāvies no saviem sekotājiem, jo otrajā pozīcijā atrodas Kristaps Dzenis ar 149 punktiem. Trešā - Kristiāna Ozola ar 144 punktiem.

Kausa izcīņas kopvērtējumā kungu konkurencē novērojama liela līdzība ar čempionātu, tikai mainītas līderu lomas. Pirmais ir Aldis Strads (252 punkti), otrais - Ingars Matisons (228 punkti), bet trešais - Ainārs Zeps (217 punkti). Starp dāmām kausa izcīņas kopvērtējumā pirmā - Paula Egle (215 punkti), otrā - Vizma Pūce (196 punkti), trešā - Sintija Pakalne (151 punkts).

Jau tuvākajā nedēļas nogalē 21. un 22.jūlijā golferi viesosies pie pļavu golfa krusttēva Viļņa Baltiņa golfa laukumā "Usma", kur ierasti tiks aizvadīti divi posmi divās dienās. Gan sestdien, gan arī svētdien tiks izspēlētas 18 bedrītes sitienu un HCP neto formātos. Spēlētājus lūdz pieteikties pa tālruni 25770024.

Informāciju sagatavoja
Ingars Matisons

Pēdējās izmaiņas , 16.07.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē