Pasaule
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Tiger Woods nopietni cietis avārijā

Smagā avārijā otrdienas rītā Losandželosas apkaimē cieta viens no visu laiku izcilākajiem golferiem Tiger Woods, gūstot vairākas nopietnas kāju traumas. Viņa vadītā mašīna viena spēkrata avārijā agrā rīta stundā nokūleņoja no ceļa. 

Glābēji izbrīvēja Woods no vraka ar īpašu aprīkojumu un cietušo nogādāja vietējā slimnīcā. Woods aģents Mark Steinberg pastāstīja, ka 45 gadus vecajam golferim slimnīcā veica operāciju. Izveseļošanos un atgriešanos golfā 15 "Major" turnīru uzvarētājam sociālajos medijos vēlēja kolēģi golferi un golfa organizācijas. 

Nedēļas nogalē Woods bija devies uz "Genesis Invitational" turnīru Losandželosā "Riviera Country Club" laukumā, kur pats nespēlēja, bet bija namatēva lomā. Janvārī Woods veica jau piekto muguras operāciju un viņš bija optimistiski noskaņots atgriezties aprīlī, lai spēlētu "US Masters".

Ar auto saistītās likstās Woods iekļuva ne pirmo reizi, taču iepriekš viņš spēja atgriezties augstākā līmeņa spēlē. Unikālo talantu Woods apliecināja 2019.gadā "US Masters", izcīnot "Major" titulu pēc 11 gadu pauzes. 

Woods ir gan otrais "Major" uzvarām bagātākais golferis, gan triumfējis 82 turnīros USPGA tūrē, kas ir nepārspēts sasniegums. Pasaules rangā Woods ieņem 50.vietu.

Pēdējās izmaiņas , 23.02.2021.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē