Pasaule
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Nāk klajā jaunās "Pro V1"

Pasaulē tirdzniecībā nonāk jauni "Titleist" ražojuma "ProV1" un "ProV1x" bumbiņu modeļi, kas prasīgiem un meistarīgiem golferiem nodrošinās jaunas iespējas. Ražotāji sola, ka jaunā modeļa bumbiņas lidos ātrāk un tālāk, tajā pašā laikā golferiem neko nezaudējot kontrolē un sajūtās īsajā spēlē.

Labāku veiktspēju bumbiņās nodrošina kodols, kas atšķirībā no sērijā iepriekšējos ražojumos izmantotajiem būs āpusē cietāks un mīkstāks centrā. Tā rezultātā tālos sitienos tiks nodrošināta mazāka bumbiņas iegriešanās un lielāks ātrums. Lielāku ātrumu un distanci palīdzēs nodrošināt arī "Titleist" pašu izstrādātais un ražotais bumbiņas uretāna apvalks, kas ir par sestdaļu plānāks nekā iepriekš. 

Gan trīs komponentu "ProV1", gan četru komponentu "ProV1x" bumbiņas pirmo reizi piedāvās ne tikai baltas, bet arī neona dzeltenā krāsā. Ja iepriekš bija pieņemts uzskatīt, ka dzeltenas bumbiņas piedien spēlēšanai bērniem un iesācējiem, tad pašlaik golfa inventāra ražotāji ir pārliecinājušies, ka pieprasījums būs arī augstākajā līmenī, tādēļ nekavējas to izmantot. "Titleist" arī nekavējas piebilst, ka jauna bumbiņu krāsa nenozīmē to vienkāršu ievietošanu krāsošanas kamerā, bet gan ilgstošu darbu ražošanas ķīmisko procesu izmainīšanai.

Ja baltās "ProV1" un "ProV1x" pasaulē sāka pārdot 23. janvārī (ieteiktā cena ir 48 dolāri par duci), tad dzeltenie modeļi tirdzniecībā nonāks 15.martā.

Pēdējās izmaiņas , 24.01.2019.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē