Pasaule
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Ryder kausā nosaukti sastāvi

Pēc trim nedēļām Parīzē "Le Golf National" laukumā sāksies Ryder kausa izcīņa, un šonedēļ kļuva zināmi Eiropas un ASV komandu sastāvi. Pašreizējie trofejas īpašnieki ir amerikāņi, tomēr Eiropā viņiem tikt pie kausa nav izdevies kopš 1993.gada. 

Eiropas komandā prestižajam turnīram pēc sasniegtajiem rezultātiem kvalificējās Francesco Molinari, Justin Rose, Tyrrell Hatton, Tommy Fleetwood, Jon Rahm, Rory McIlroy, Alex Noren un Thorbjorn Olesen. Savukārt ar kapteiņa dāņa Thomas Bjorn lēmumu komandā tika iekļauts Paul Casey, Sergio Garcia, Ian Poulter un Henrik Stenson.

Vietu ASV komandā automātiski nodrošināja Brooks Koepka, Dustin Johnson, Justin Thomas, Patrick Reed, Bubba Watson, Jordan Spieth, Rickie Fowler un Webb Simpson. Ar kapteiņa Jim Furyk lēmumu viņiem pievienojās Tiger Woods, Phil Mickelson un Bryson DeChambeau, savukārt pēdējo komandas dalībnieku kapteinis nosauks 10.septembrī pēc BMW čempionāta. 

Kapteiņu uzaicinātie golferi neskopojās ar pateicības vārdiem. Poulter paziņoja, ka kapteiņa zvans viņam nozīmējis absolūti visu, bet Woods uzaicinājumu iekļauties ASV izlasē nosauca par vairāk nekā īpašu. 

Neveiksmīgi sezonu aizvada 2017.gada "US Masters" čempions Garcia, paliekot aiz kata visos četros "Major", tomēr 38 gadus vecā spāņa uzaicināšanu Bjorn uzskata par kritiski svarīgu. Kapteinis uzsvēra, ka Garcia ir komandas sirds, un dalība Ryder kausā bez viņa būtu kā futbola komandas atstāšana bez kapteiņa. 

Cīņa par Ryder kausu notiks no 28. līdz 30. septembrim.

Pēdējās izmaiņas , 07.09.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē