Pasaule
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Woods tests arī Dubaijā

Varētu uzskatīt, ka leģendārais Tiger Woods ļāvies nostaļģiskam sentimentam, ceturtdien paziņojot lēmumu februāra sākumā piedalīties Eiropas tūres posmā Dubaijā. Daudz lietišķāku bijušā ranga līdera lēmumu padara mediju informācija, ka viņam par spēlēšanu "Dubai Desert Classic" ir garantēts septiņciparu honorārs.

Woods ir apņēmies piecās nedēļās piedalīties četros turnīros, kas būs nopietns pārbaudījums mediķu ilgi aprūpētajai 41 gadu vecā golfera mugurai. 

Oficiāla atgriešanās ASV PGA tūrē Woods būs janvāra pēdējā nedēļas nogalē Kalifornijā divos "Torrey Pines" laukumos, kur risināsies "Farmers Insurance Classic". Tieši tur Woods ir izcīnījis astoņas uzvaras, tostarp arī 2008.gadā "US Open", gūstot pašlaik pēdējo no saviem 14 "Major" tituliem.

Nedēļu vēlāk būs turnīrs Dubaijā, kur Woods spēlēs astoto reizi. Savukārt februāra otrajā pusē Woods kalendārā ir pašam piederošās menedžmenta kompānijas organizētais "Genesis Open" Kalifornijā, kā arī "Honda Classic" netālu no mājām Floridā.

Oficiālā tūres turnīrā Woods nav spēlējis kopš 2015.gada augusta. Tiesa, pērn decembrī Woods Bahamu salās piedalījās "Hero World Challenge", kas ir neoficiāls ASV PGA tūres turnīrs, un ieņēma 15.vietu 18 dalībnieku konkurencē.

Pēdējās izmaiņas , 05.01.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē