Latvija
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Laicīgi paturot prātā "Latvian Open"

Golfa sezonas pašā plaukumā ir īstā reize atcerēties, ka augustā risināsies pašu mājās nozīmīgākais individuālais starptautiskais turnīrs "Latvian Open", kas notiks "Ozo Golf" laukumā. Rīkotāji atgādina par iespēju pieteikties jau tagad, lai neatliktu formālās lietas uz pēdējo brīdi.

Amatieru "Latvian Open" risināsies no 6. līdz 8.augustam, nosakot uzvarētāju kungu un dāmu konkurencē. PIETEIKTIES TURNĪRAM var līdz 4.augusta vakaram, procesa gaitā tiešsaistē vienlaicīgi iemaksājot pieteikšanās maksu (125 EUR), kas segs spēles maksu un nodrošinās pusdienas visās čempionāta dienās, kā arī žetonus bumbiņām un somas ratiņus.

Maksimālais handikaps visiem spēlētājiem pieteikuma iesniegšanai ir HCP 25, bet dalībnieku skaits ierobežots ar 120 vīriešiem un 24 sievietēm. Nolikumā noteikto robežu pārsniedzot, priekšroka būs spēlētājiem ar labāku HCP. 

Pēc pirmajām divām sacensību dienām trešajam raundam kvalificēsies 60 labākie kungi un 12 dāmas.

Cerams, situācija būs nemainīgi pozitīva, lai uz Latviju atbrauktu ne tikai tuvāko kaimiņvalstu golferi, bet arī pa kādam tālākam viesim. Tāpat jācer, ka dalībnieku skaitu vēl varēs kuplināt spēcīgākās Latvijas spēlētājas, kas golfu apvieno ar mācībām ASV augstskolās, jo var gadīties, ka augustā jau jāpako ceļasomas braucienam pāri okeānam.

Ar plašākām vadlīnijām var iepazīties rīkotāju sagatavotajā INFORMĀCIJĀ.

Pēdējās izmaiņas , 17.07.2021.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē