Latvija
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Līdz NCAA finālam mazliet pietrūkst

Gluži pretējas tendences šonedēļ ASV studentu sporta (NCAA) reģionālajā čempionātā raksturoja Annas Diānas Švankas un viņas pārstāvētās Campbell universitātes komandas spēli. Anna pēc neveiksmīga pirmā raunda savu sniegumu krasi uzlaboja, turpretim komandai pēc laba sākuma ar dalītu 8.vietu finišā bija par maz, lai kvalificētos NCAA čempionātam.

Anna pirmo kārtu Mičiganā izspēlēja ar 82 sitieniem, toties pamatīga lietus par sešām stundām iekavētajā otrajā raundā ar 75 sitienu rezultātu Latvijas amatieru čempione savā komandā jau bija līdere. Trešajā kārtā Latvijas golfere nospēlēja ar 73 sitieniem, sasniedzot piecu spēlētāju komandā trešo rezultātu. 

Tikmēr komandu ieskaitē Campbell golferes pēc pirmās kārtas noslēdza labāko sešinieku, turpretim divu raundu summā atkrita uz dalītu 11.vietu. Noslēguma raundā jau veicās daudz labāk, taču sāncenses savas iespējas garām nelaida. Uz lielo NCAA čempionātu tika turnīra sešas labākās komandas, bet Campbell golferes no sešinieka šķīra septiņi sitieni. Individuāli Anna ar +14 virs PAR dalīja 61.vietu. 

Komandas treneris John Crooks atzinīgi novērtēja Annas spēju atgūties un labi nospēlēt pēc ne tā veiksmīgākā sākuma. Tagad Latvijas sieviešu amatieru golfa līderi gaida izlaidums un maija beigās viņa jau būs mājās. 

NCAA turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 10.05.2019.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē