Latvija
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Jauna vieta ziemas treniņiem

"Ozo" pro Artūrs Krukovs aicina sestdien, 1.decembrī, uz atvērto durvju dienu Rīgā nule kā ierīkotā driving range, kur ikviens ziemas laikā varēs veicināt savu meistarību gan tīri individuāli, gan trenera pārraudzībā, ja būs attiecīga vēlēšanās. Treniņu vieta ierīkota Aizkraukles ielā 23, Teikā, tenisa zālē "Daros".

Atvērto durvju dienā ikviens būs gaidīts no plkst. 12 līdz 15. 

Zālē ir ierīkotas sešām izsitienu vietas, kas katra ir aprīkota ar portatīvu launch monitoru, dodot iespēju golferiem uzzināt nūjas un bumbas ātrumu, bumbiņas lidojuma distanci, bumbiņas saspiešanas spēku un augstumu. Tādejādi katrs var padarīt savu treniņu daudz saistošāku un interesantāku.

Savukārt nodarbībām ar treneri tiks pielietots "Skytrack" monitors,  kurā bez jau iepriekš minētajiem datiem būs iespēja redzēt gan bumbiņas trajektoriju, gan analizēt bumbiņas griešanās ātrumu (backspin, sidespin) un citus datus. 

Atvērto durvju dienā golferi varēs iepazīties ar treniņu iespējām, būs arī aparatūras testi. Interesentiem paredzēti dažādi konkursi un sacensības, kurās labākie tiks pie bezmaksas abonomentiem. Par izcenojumiem turpmākām nodarbībām varēs vienoties uz vietas. Visiem interesentiem vēlams ņemt līdzi savas nūjas un apavus. Dalība atvērto durvju dienā ir bezmaksas.

Rīgas Golfa Skolas audzēķni zāli jau iemēģināja pagājušajā nedēļā, bet tagad iespēja ir visiem pārējiem, kam par piedāvājumu ir interese. 

Tālrunis informācijai: 26499251 (Artūrs Krukovs)

Pēdējās izmaiņas , 28.11.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē