Latvija
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Marija pierakstās Ziemeļteksasā

Starptautiskā studentu diena ir 17.novembrī, bet vēl pāris dienas iepriekš pieauga Latvijas golferu skaits Ziemeļamerikas augstkolās. Nodomu vienošanos ar Ziemeļteksasas universitāti parakstīja Marija Jučmane, kuru Dentonā netālu no Dalasas gaida gan tikšanās ar Kristu Puisīti, gan latviešu golferes labi iepazinušu komandas galveno treneri.

Ziemeļeksasā uz nākamās sezonas sākumu Mariju ar nepacietību gaidīs UNT universitātes komandas galvenais treneris Michael Akers, kurš augstskolas mājaslapā pavēstīja, ka jau sen sekoja Jučmanes gaitām golfā. Akers uzteica Marijas svinga treneri Latvijā (Dāvi Pukstu), kā arī atgādināja, ka savulaik Teksasas valsts universitātē guva lielisku pieredzi vadot komandu, kurā spēlēja Krista un Māra Puisītes. Var vien atgādināt, ka Krista treneres statusā pašlaik ir Akers asistente.

"Zinu, ka Marija parādīs līdzīgus rezultātus," par komandu papildinājušās 18 gadu vecās golferes prasmēm nešabās Akers. "Marija ir sajūsmā par pievienošanos UNT, kur varēs spēlēt dažādos lieliskos laukumos un visu gadu izbaudīt treniņu iespējas brīvdabas apstākļos," piebilda treneris.

Akers ar nepacietību gaidīs, kā Marija iejutīsies apstākļos, kuros būs nodrošināta meistarības kāpumam atbilstoša vide un blīvs sacensību kalendārs. Treneris lēš, ka Latvijas golfere kāps arvien augstāk pasaules amatieru rangā un Jučmanes spēle arvien progresēs.

Pēdējās izmaiņas , 20.11.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē