Latvija
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Jūrmalas komplekss pošas golferu uzņemšanai

Jau drīzumā golfa sabiedrību iepriecinās ļoti nozīmīgs un sen gaidīts notikums - atvērsies Baltijas valstīs modernākais golfa komplekss "Jūrmala Golf Club & Hotel", kas uzbūvēts Babītes pagastā golferiem labi zināmā vietā Jūrmalas pilsētas pievārtē aptuveni 20 minūšu brauciena attālumā no Rīgas centra.

Vērienīgo golfa kompleksu, kas plešas apmēram 75 hektāru platībā, projektējis ASV uzņēmums "Nicklaus Design" – pasaulē atzīts golfa laukumu arhitektūras līderis. Jūrmala tagad varēs lepoties ar Baltijas reģionā vienīgo "Nicklaus Design" projektētu golfa kompleksu, kur augstākajā līmenī ir nodrošināts viss golfera vēlmju piepildīšanai. "Jūrmala Golf Club & Hotel" piedāvā pasaules līmeņa starptautiskām sacensībām atbilstošu 18 bedrīšu laukumu "Jūrmala", deviņu bedrīšu Golfa akadēmijas laukumu, ar modernāko tehnoloģiju iekārtām aprīkotas treniņu un apmācību telpas, golfa inventāra un apģērba veikalu. Kompleksā ir viesnīca ar 17 numuriem, restorāns, bārs, terase un ģērbtuves ar saunu.

„Ceram, ka spēle "Jūrmala Golf Club & Hotel" laukumos sagādās jums tikpat daudz prieka, cik mums sagādāja to radīšana,” saka "Nicklaus Design" arhitekts Dirk Bouts.

Kompleksa golfa laukums darbosies no aprīļa līdz oktobrim, savukārt kluba māja un treniņlaukums būs atvērts visu gadu. Treniņlaukums ir apgaismots un apsildīts, lai golferi to komfortabli varētu izmantot arī gada aukstajos mēnešos.

"Esam ļoti gandarīti par paveikto un aktīvi strādāsim, lai "Jūrmala Golf Club & Hotel" kļūtu ne vien par pasaules klases golfa kompleksu un tūrisma galamēºki, bet arī par ilgtspējīgu, sabiedrībai noderīgu projektu, kas piesaka jaunu, veselīgu un aktīvu dzīvesveidu”, ieceri atklāj SIA "Jūrmala Golf Course" valdes loceklis Mukhtar Baibulov.

"Jūrmala Golf Club & Hotel" kompleksa izveide un labiekārtošana ilga piecus gadus no 2013. gada līdz darbu pabeigšanai 2018. gada rudenī.

No 2018.gada 5. novembra interesenti jau varēs kļūt par "Jūrmala Golf Club & Hotel" sezonas spēles kartes īpašniekiem 2019. gadam. Plašāku informāciju varēs iegūt kompleksa MĀJASLAPĀ, kā arī zvanot pa tālruni +371 67160300.

Golferiem būs gan iespēja iegādāties sezonas spēles kartes, gan varēs kļūt par "Jūrmala Golf Club & Hotel" biedru, samaksājot biedra maksu. Savukārt bijušajiem "Saliena Golf Club" biedriem, kuri bija nokārtojoši saistības ar klubu 2013. gadā, piedāvās iespēju kļūt par "Jūrmala Golf Club & Hotel" biedriem, samaksājot ikgadējo maksājumu.

Pēdējās izmaiņas , 26.10.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē