Latvija
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Rekords arī Dienvidkarolīnā

ASV dienvidaustrumi gatavojas viesuļvētrai "Florence", bet pirms tās pamatīgu bērdiju vētru "Caledonia Fish & Golf Club" laukumā sarīkoja Anna Diāna Švanka - Latvijas amatieru čempione ASV studentu sporta (NCAA) turnīrā izcīnīja 3.vietu ar karjerā labāko trīs raundu rezultātu -6 zem PAR.

Švankas pārstāvētā Campbell universitāte pārliecinoši uzvarēja gan sieviešu, gan vīriešu konkurencē, gan absolūtajā kopvērtējumā, kas bija paredzēts "Golfweek Program" čempionātā. Anna gan spēlēja individuāli, nevis komandas sastāvā, no kura viņu šķīra kvalifikācijā divi lieki sitieni. Augstskolas golfa komandas galvenais treneris John Crooks norādīja, ka apstākļi bija teicami labiem rezultātiem, jo valdīja bezvējš un laukums bija teicami sagatavots.

Par lielisko rezultātu (74-66-67) Anna, protams, ir priecīga, un pēc panākuma padalījās iespaidos ar golfs.lv.

"Mēs ar komandu spēlējām pirmajā nedēļā, kad biju atlidojusi atpakaļ uz ASV, bet ne kvalifikāciju, un es uzsitu 67. Kad spēlējām kvalifikāciju, sasitu 76-77-77 un komandā netiku par 2 sitieniem, tāpēc treneris paņēma mani un Desirée kā individuālās spēlētājas," pauda trešās vietas ieguvēja. "Parunāju ar treneri par saviem rezultātiem, un viņš teica, ka zina, ka es varu uzsist zemus rezultātus, man tikai tam jānotic un jāatslābst. Un liekas, ka tas arī izdevās. Pirmajā dienā daudzi puti bija par īsu, bet līnija bija tieši bedrītē. Tāpēc otrajā dienā situ daudz stiprāk un sāka krist iekšā. Uzsitu 66, kas, neskaitot 61 [šovasar "Ozo" laukumā], ir mans zemākais rezultāts. Šodien [otrdien] centos atkal daudz par to nedomāt un vienkārši spēlēt. Gala rezultātā 74-66-67 un mans labākais 54 bedrīšu rezultāts jebkad."

Uz nākamajām sacensībām Anna ir nodrošinājusi vietu komandā. Orkāna gaidās komandā nevarēs notikt kvalifikācija šīs nedēļas beigās, tādēļ aizvadītā turnīra rezultāti tiks skaitīti arī kā komandas iekšējā kvalifikācija nākamajiem mačiem. Crooks noteikumi paredz, ka nodrošināt vietu komandā uz vairākiem turnīriem var ar individuālu uzvaru turnīrā, bet uz nākamajām sacensībām bez dalības atlasē var tikt TOP 10 spēlētājas.

Par savas komandas spēlētāju spēku trenerim nav jāšaubās - uzvarēja viņa audzēkne Isabell Ekstrom, piecas no septiņām golferēm iekļuva TOP 10, un visas spēlētājas vairāk nekā 70 dalībnieču konkurencē bija TOP 20. Citā laukumā turnīru spēlēja puiši, un tur deviņas no 14 komandām nospēlēja mīnusā pret laukumu.

"Florence" sagādās Annai dažas brīvdienas, jo stihijas dēļ līdz nākamajai pirmdienai viņai ir atceltas arī lekcijas, jo pastāv reāla lielu plūdu, lietus un vēja iespēja. Brīvdienas Anna pavadīs, atgūstot iekavēto mācībās un vienkārši atpūšoties. Viņa cer, ka plūdi nebūs pārāk lieli, lai varētu turpināt trenēties, kad orkāns būs garām. Pirms diviem gadiem, kad Campbell universitātei nāca virsū orkāns Matthew, augstskolas golfa laukums bija gandrīz pilnīgi zem ūdens. Orkāni Atlantijas piekrastes dienvidos gan nav unikāla parādība - tikko aizvadītās sacensības pērn tika atceltas nevaldāmās stihijas dēļ.

"Golfweek Program" čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 12.09.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē