Latvija
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Jāformē komandas Klubu kausam

Pieteikumus 16. reizi rīkotajam Latvijas golfa klubu kausam varēs iesniegt vēl trīs nedēļas, tomēr atšķirībā no individuālām sacensībām potenciālo dalībnieku komunikācija un organizēšanās var aizņemt ilgāku laiku, tādēļ jau pašlaik ir vērts apzināt cīņu biedrus un komplektēt komandu sastāvu.

Visi turnīra nosacījumi atrodami zemāk publicētajā nolikumā, tādēļ var vien atgādināt dažas svarīgākās lietas. Ar "airBaltic" atbalstu rīkotās sacensības "Ozo" laukumā notiks 26.augustā, katrā komandā jābūt sešiem spēlētājiem, no kuriem tikai divi izņēmuma statusā var būt jaunāki par 18 gadiem. Komandas rezultāts ir visu sešu spēlētāju neto rezultātu summa, nepilna komanda paliek bez rezultāta. Atsevišķu balvu pasniegs labākajai komandai sitienu spēles vērtējumā.

Laicīgi pieteikties turnīram dalībnieku interesēs ir arī tādēļ, ka turnīrā paredzētais 20 komandu skaits ir liels tikai pirmajā acu uzmetienā. Sezonas aktivitātes apliecina, ka vakances 120 golferiem var aizpildīt itin ātri, turklāt viena komandas kvota turnīrā ir atvēlēta "airBaltic".

Ar dažādām dāvanām turnīra norisi atbalstīs daudziem golferiem labi zināmā Kipras viesnīca "Alexander the Great".

Pieteikties turnīram var GOLFBOX lapā.

XVI Latvijas golfa klubu kauss 2018

1.      Mērķis.

Popularizēt golfu starp klubiem un golferiem. Attīstīt golfa klubu nozīmi Latvijas golfa vēsturē.

2.      Nolikums.

Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un Ozo Golf Club vietējiem noteikumiem.

Katru komandu veido 6 (seši) golferi vecāki par 18 gadiem, izņēmums var būt 2 jaunāki spēlētāji komandā. Visi dalībnieki izspēlē 18 bedrītes. Kluba komandas rezultātu iegūst, summējot attiecīgā kluba komandas 6 dalībnieku STROKE NETO rezultātus. OZO golfa Kluba laukuma Slope index tiek piemērots. Spēlētājiem ar HCP lielāku par 36 aprēķinos tiks pieņemts HCP 36. Uzvar klubs ar mazāko komandas dalībnieku STROKE NETO summu. Papildus vērtējums ir klubu komandu dalībnieku STROKE summa.

Izsitienu vietas: kungiem no dzeltenajiem tee, dāmām no sarkanajiem, PRO spēlē no baltajiem izsitieniem. Katrs klubs drīkst pieteikt vairākas kluba komandas. Visiem spēlētājiem jābūt aktīviem HCP. Nepilnas kluba komandas rezultāti netiek ņemti vērā.

3.      Dalības maksa.

Kluba biedriem, RGS audzēkņiem un sezonas karšu īpašniekiem – EUR 30.-.

Pārējiem – green fee EUR 20.- + dalības maksa EUR 30.-.

Reģistrējot savu dalību turnīram, jūs piekrītat pasākuma fotogrāfiju izmantošanai publicitātes un mārketinga nolūkos.

4.      Vispārējie noteikumi.

Spēlētāji viena turnīra laikā drīkst sevi pieteikt tikai vienam klubam. Kluba intereses drīkst aizstāvēt jebkurš Latvijā spēlējošs golferis, kurš ir pieteikts kādā no Latvijā esošajiem klubiem. Klubs piesaka dalībniekus līdz 23.08.2018. plkst. 17:00. Pieteikties tiešsaistē piesakot visu komandu uzreiz .

Maksimālais komandu skaits – 20. Pieteikšanās pēc pirmās rokas likuma. No viena kluba var pieteikt vairāk kā trīs komandas, ja līdz 23.08.2018. plkst. 17:00 ir palikušas brīvas vietas. Viena komanda tiek rezervēta sacensību sponsoram - airBaltic.

Izloze ir atklāta un galīga, un tā notiek 2018. gada 23. augustā plkst. 18:00.

5.      Kausa ģenerālsponsors.

 airBaltic 

6.      Tiesāšana.

Strīdīgu jautājumu gadījumos lēmumu pieņemšanā piedalās OZO golfa kluba sacensību komitejas locekļi.

7.      Rezultātu skaitīšana.

Klubu rezultātus nosaka, summējot katra kluba komandas dalībnieku STROKE NETO rezultātus. Uzvar klubs ar mazāko rezultātu. Ja vairāki klubi dala pirmo vietu, uzvarētājs tiek noteikts pārspēlē, ko veic no katra kluba izvirzītie 2 spēlētāji uz 13. bedrītes. Spēlē līdz “pēkšņai nāvei” summējot abu spēlētāju rezultātus. Ja vairāki klubi dala zemākās vietas, augstāku vietu ieņem klubs ar mazāku HCP summu.

Labāko klubu STROKE vērtējumā nosaka summējot katra kluba komandas dalībnieku STROKE rezultātus. Uzvar klubs ar mazāko rezultātu. Ja vairāki klubi dala pirmo vietu, uzvarētājs tiek noteikts pārspēlē, ko veic no katra kluba izvirzītais 1 spēlētājs uz 13. bedrītes. Spēlē līdz “pēkšņai nāvei”.

8.      Apbalvošana.

Uzvarētāju klubs saņem ceļojošo golfa klubu kausu. Pirmās trīs vietas saņem piemiņas kausus un balvas.

Labākais klubs STROKE vērtējumā saņem speciālu kausu un balvas.

9.      Vieta un laiks.

Sacensības notiek 26.08.2018. plkst. 08:00 OZO golfa laukumā. Starts no 1. un 10. bedrītes. Starts notiks saskaņā ar izlozi. Katrs spēlētājs ir atbildīgs par savlaicīgu ierašanos uz startu. Spēlētāji starta vietu kārtību drīkst mainīt tikai ar turnīra rīkotāju atļauju, neievērojot šo nosacījumu, spēlētājs sacensībās piedalās ārpus konkurences un kluba komandas rezultāts arī tiek uzskaitīts ārpus konkurences.

10.  Pēcspēles aktivitātes.

Lai atvieglotu spēlētājiem rezultātu gaidīšanu, būs dažādas papildus aktivitātes, kas ļaus veiklākajiem iegūt kādu papildus balvu.

 

Pēdējās izmaiņas , 02.08.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē