Latvija
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Tituli pašmāju golferiem

Nopietns izaicinājums nedēļas nogalē golferiem "Ozo" laukumā bija Latvijas midamatieru un senioru "Open", kura norisi nespēja aizkavēt arī pamatīgais karstums. Katrā ieskaites grupā uzvarētāji pirmo vietu nodrošināja ar solīdu pārsvaru, turklāt visi čempionu lauri sacensību noslēgumā palika pašu mājās.

Visblīvākie rezultāti tabulas spicē bija senioru grupā kungiem, kur uzvarētājs Edmunds Jansons trīs dienu summā nospēlēja ar +10 virs PAR un trīs sitienu pārsvaru pār tuvāko konkurentu amerikāni David Pursley. Laureātu trijnieku ar +14 noslēdza Vilis Krištopans.

Midamatieriem pārliecinoši labākais bija Aleksandrs Pāvulāns, kam +11 virs PAR ļāva noturēties 12 sitienus priekšā otrās vietas ieguvējam Kristapam Krištopanam. Divas dienas spēlējušo 65+ senioru grupā nepārspēts palika Jānis Ciaguns (+28), bet otro vietu ieguva Latvijas golfā labi zināmais soms Timo Ahvenainen (+33). Vietu sadalījumu grupā ietekmēja arī nolikumā pieminētā spēles tempa ievērošana un tā izraisītās sekas.

Savukārt supersenioriem, kam bija iespēja laukumā izmantot kartus, uzvarēja Andris Staklis (+33), otrajā pozīcijā noturot Vilni Baltiņu senioru (+44).

Dāmā labākā pēc trim raundiem bija Daiga Puisīte (+33), bet Vineta Ruka ieņēma otro vietu (+64). Atsevišķi lielāku gadskaitļu ieskaites grupā situācijas noteicēja bija Lidija Gavrilova (+54).

Čempionātu sezonas turpinājumā nākamie rindas kārtībā ir juniori, kam "Ozo" laukumā atklātais "Open" paredzēts no 7. līdz 9.augustam.

Pēdējās izmaiņas , 30.07.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē