Latvija
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Kristapam Krištopanam 1+1

Kristaps Krištopans pirms nedēļas izcīnītajam Latvijas amatieru čempiona titulam pievienojis arī midamatieru laurus, liecina nedēļas nogalē "Ozo" laukumā aizvadītā turnīra rezultāti. Kristaps Krištopans kļuva par 13. Latvijas midamatieru čempionu, bet ir pirmais, kam izdevies vienā sezonā apvienot abus čempiona kausus.

Pēc pirmās turnīra dienas, kurā tika spēlēts no baltajiem tee, Kristaps Krištopans ar 84 sitieniem dalīja līderpozīcijas ar čempionāta iniciatoru Edgaru Zālīti. Sacensību otrajā dienā Kristaps Krištopans nospēlēja ar 76 sitieniem un summā bija labākais ar +16 virs PAR. Gluži tāpat kā amatieru čempionātā otro vietu ieguva Nikolajs Keņins (+19), bet ar otrajā dienā labāko rezultātu (75) uz trešo pozīciju pakāpās Vilis Krištopans (+22).

Dāmu konkurencē nepārspēta palika Daiga Puisīte (98-89).

Latvijas midamatieru čempionāta vēsture tiek rakstīta kopš 2006.gada, līdz ar to Kristaps Krištopans ir 13. titula ieguvējs. Ja dažviet nule kā aizvadītajam midamatieru čempionātam piešķirts 12. kārtas numurs, tad nelielā misēkļa saknes meklējamas pērn, kad Latvijas midamatieru čempionāts otro gadu pēc kārtas tika aizvadīts ar 11. kārtas numuru. 

Latvijas midamatueru čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 08.07.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē