Latvija
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Latvijas trio pie Polijas senioriem

Trīs Latvijas golferi nedēļas nogalē izmēģināja spēkus Polijas senioru čempionātā un startēja visnotaļ veiksmīgi, Edgaram Zālītim trīs dienu summā iegūstot 14.vietu. Trešā desmita vidū ierindojās Polijas golfa vidi labi iepazinušais Ivars Grunte, bet ceturto desmitu noslēdza Andris Keisels.

Polijas atklātais senioru čempionāts šogad risinājās latviešiem ģeogrāfiski pateicīgākā vietā - "Mazury Golf & Country Club" laukumā pārsimt kilometru no Lietuvas robežas. Vairāk nekā 100 dalībnieku konkurencē lielum lielais vairums bija Polijas golferi, bet Latvija kļuva par turnīrā trešo visplašāk pārstāvēto valsti aiz Dānijas. 

Turnīra noslēgumā Zālītis ar +27 virs PAR (77-82-84) bija trešais labākais citvalstu spēlētājs, savukārt noslēguma kārtā savu labāko rezultātu sasniegušais Grunte finišēja 25.vietā ar +32 virs PAR (83-85-80). Krietni augstāk par katu bija arī Keisels, kam čempionāta finišā +37 (84-80-89).

Uzvarēja William Carey - Polijas golferis, bijušais golfa pro un poļu alkohola biznesa ķeizars, kurš visos trīs raundos nospēlēja zem PAR un summā ar -3 tuvāko konkurentu apsteidza par 10 sitieniem. 

Polijas senioru čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 03.06.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē