Latvija
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Ar kompaktu valdi

Pēc pārmaiņu posma biedrības galvgalī Latvijas Golfa federācija darbojas kā sabiedriska organizācija ar kompaktu vadību, kuras spicē ir LGF prezidents Armands Puče, bet citu locekļu skaits valdē pēc jaunajiem statūtiem samazināts līdz trim personām. 

LGF valdē darbojas Guntars Dobelis, Ainārs Počs un Santa Puče. Katram valdes loceklim ir sava darbības sfēra - Dobeļa uzraudzībā ir treneru un tiesnešu darbs, kā arī junioru tūre, Počs pārzina sacensību un HCP lietas, bet Santa Puče pārrauga valsts izlases un sadarbību ar starptautiskajām golfa organizācijām. 

Armanda Pučes skatījums ir tāds, ka darba apjoms federācijā nav tik liels, lai to nevarētu paveikt sabiedriskā kārtā, tādēļ LGF nav algotu amatu. Federācijas ģenerālsekretāra postenis ir likvidēts kā strukturāli lieks.

Viens no pirmajiem pasākumiem federācijas jaunās vadības pārraudzībā būs Golfa dienas, kas ik gadu paredzētas maija pirmajā nedēļas nogalē. Katrs laukums un klubs Golfa dienām gatavos savu atsevišķu piedāvājumu, un tas iezīmē arī LGF vēlmi nenorādīt, kas kam darāms, bet gan pamudināt uz iniciatīvu. Tajā pašā laikā laukumi darbosies pēc sava plāna, jo katram ir atšķirīga situācija un apstākļi. 

Pēdējās izmaiņas , 12.04.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē