Latvija
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Pīrāgam un Jučmanei Match-play lauri

Golfa sabiedrību stiprinājušais "Alan Deko" Latvijas match-play čempionāts nedēļas nogalē noslēdzās ar izšķirošajām spēlēm dažādās ieskaites grupās, bet galvenajās cīņās par tituliem uzvaras "Ozo Golf Club" laukumā izcīnīja Reinholds Pīrāgs un Marija Luīze Jučmane.

Jau čempionāta sākumā bija skaidrs, ka čempionu troņi ir vakanti gan kungu, gan dāmu konkurencē, jo pirms gada uzvarējušie Roberts Eihmanis un Anna Diāna Švanka šoreiz nebija dalībnieku vidū. 

Pīrāgs kā izliktais spēlētājs turnīrā iesaistījāas 1/16 finālā un bez lieliem sarežģījumiem aizkļuva līdz titula mačam. Turnīra tīkla pretējā pusē tikpat garu ceļu līdz finālam veica Aleksandrs Pāvulāns, tomēr izšķirošajā mačā par čempiona lauriem ar 1up pārāks bija Pīrāgs. 

Arī Jučmanei nopietnākais pārbaudījums bija finālā, kur viņa ar 2&1 uzveica Annu Marksu. Ja Jučmanei sezonas pirmā puse negaidīta savainojuma dēļ izvērtās pavisam ne tāda, kā cerēts, tad viena valsts mēroga uzvara nu jau ir izcīnīta, un nākamajā nedēļas nogalē būs iespēja sevi pierādīt arī Latvijas amatieru "Open".

Pīrāgs šosezon ieguva otro vietu Latvijas amatieru čempionātā un būs ierindā arī nedēļas nogalē nacionālajā "Open", kur šoreiz mājiniekiem jārēķinās ar iespaidīgu somu un Igaunijas golferu konkurenci.

Ar "Alan Deko" Latvijas match-play čempionāta rezultātiem visās fināla ieskaites grupās var iepazīties 'Turnīru' sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 14.08.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē