Latvija
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Laura ielaužas LPGA līmenī

Laura Jansone pirmdien ASV pārvarēja kvalifikāciju vienas dienas atlases turnīrā un pirmo reizi karjerā nodrošināja dalību Dāmu profesionālā golfa asociācijas (LPGA) tūres turnīrā, kas Virdžīnijā risināsies nedēļas nogalē. Kvalifikācijā startēja 47 spēlētājas, bet pamatsacensībās iekļuva tikai divas labākās.

Jansone "Kingsmill Resort" laukumā nospēlēja ar 69 sitieniem jeb -2 zem PAR. Tādu pašu rezultātu sasniedza amerikāniete Brianna Do, un abas līderes vienīgās pārvarēja kvalifikāciju. 

Virdžīnijā ceļi tikās abām Latvijas profesionālēm - startēja arī Krista Puisīte, kura ar +6 virs PAR dalīja 20.vietu un pamatsacensībās neiekļuva. 

Pamatsacensības "Kingsmill Resort" laukumā risināsies no ceturtdienas līdz svētdienai, 144 golferēm cīnoties par 1,3 miljonu dolāru balvu fondu. Dalībnieču vidū būs 20 golferes no pasaules ranga TOP 25. Laura šonedēļ pasaules rangā ieņem 556.vietu, bet Krista ir 802. pozīcijā.

Lauras pārstāvētajā Dāmu Eiropas tūrē (LET) līdz jūnija vidum ir divu mēnešu pauze, tādēļ golfere devās uz ASV, kur trenējas un gatavojas sezonas turpinājumam. Ne velti LPGA ir profesionālo golfa spēlētāju primārais mērķis, un tagad tik tālu ir aizniegusies arī Laura. LPGA līmenī jau iepriekš spēkus ir izmēģinājusi Krista, bet kata pārvarēšana šādā līmeni latvietēm līdz šim vēl nav bijusi pa spēkam. Cerams, nedēļas nogalē aiz muguras būs arī šī robeža.

LPGA tūres sacensību kvalifikācijas REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 16.05.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē