Latvija
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Čempions atkal uzvar

RTM sacensību 6. posms bija neierastāks kā citi. Izspēles formāts pirmo reizi sezonā bija Rainbow / White Forward. Spēlētāji OZO laukumu iepazina no jauna, jo katras bedrītes tee pozīcijas bija mainītas no ierastajiem dzelenajiem tee. Respektīvi pirmais izsitiens no baltajiem tee, otrais - no dzeltenajiem, trešais - no zilajiem, ceturtais - no sarkanajiem un tad atkal viss no gala.

Šis izaicinošais spēles formāts no spēlētājiem prasīja pavisam citu pielāgošanos laukumam un sniedza ļoti daudz iespēju dažādībai taktiskajos risinājumos.

Par dienas labāko spēlētāju kļuva 2016. gada RTM čempions Uldis Sangovičs, kurš līdz šim nespēja šosezon iekļūt labāko TOP10. 14 dalībnieku konkurencē Uldis ieguva visvairāk bērdiju (3), bet iekrātie PAR (10) kopvērtējumā deva -2. Otrais labākais spēlētājs laukumā ar ļoti stabilu spēli bija Arnolds Čulkstēns. Pēdējās divās bedrēs viņš no ceturtās pozīcijas spēja ar diviem PAR ielauzties TOP3. Trešo vietu izcīnīja Nikolajs Keņins, kurš laukumu pievarēja ar +2.

Spēlētājiem ne tikai grūtības sagādāja Rainbow formāta izspēles taktiskie varianti, bet arī ļoti spēcīgais vējš, kas dažbrīd sasniedza 16m/s stipru jaudu. Dažās bedrēs tas palīdzēja, citās gluži pretēji.

Šeit uz 2. tee divi izteikti piemēri.  Iepriekšējā RTM posma ‘’Jurģu kausa’’ ieguvējs Ivars Grunte neierastā otrā sitiena pozīcijā pēc sava draiva 2. bedrītē.

Savukārt savas karjeras tālāko bliezienu tajā pašā 2. bedrītē paveica 2015. gada čempions Armands Tripāns.


“Ozo” laukuma un RTM spēlētājus īsu brīdi arī paspēja izklaidēt ‘’bebrs’’ vismaz tā to apgalvoja Ivars Grunte. Mazais dzīvnieks pēdējo flaitu pavadīja visas 11. bedres izspēles laiku. Iespējams, šis gadījums ir labs priekšvēstnesis nākamajam RTM turnīram, jo tas būs Bebra zīmē!

7. posms / 30.aprīlis (svētdien), 09:00 / Ozo Golf

Pieteikšanās golfbox sistēmā
Beaver Invitational
Atbildīgais: Andris Keisels
Kods: 30886351

Informāciju sagatavoja
Armands Tripāns

Pēdējās izmaiņas , 27.04.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē