Latvija
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Dārziņš uzvar Šarapovu

RTM sezonas 4.posms “Sharapova’s 30th Invitational’’ laukumā pulcēja 15 spēlētājus. Šoreiz starp dalībniekiem bija arī Latvijas izlases hokejisti. Pērnās sezonas tūres debitants Lauris Dārziņš un jau ilgadējs RTM kalibrs Kaspars Daugaviņš.

Ja Latvijas hokeja izlasei Vācijā tikpat rezultatīvi vārtos birs iekšā ripas kā Laurim “Ozo’’ laukuma bedrēs puti, tad mēs varam sagaidīt lielus panākumus. Kā jau uzbrucējam pienākas, Dārziņš pārliecinoši laukumam uzbruka ar savu  draiveri, tas deva labas pozīcijas otram sitienam uz grīna. Gala rezultātā -2 HCP neto un pirmā vieta turnīrā. Iztieiktu izrāvienu Lauris veica pēc astotās bedres. Kad sakrājot divu birdie, turpmāko sešu bedrīšu laikā no PAR atbilstoša rezultāta spēja sasniegt –4.


Otrais turnīrā ar labāko stroke rezultātu (73) bija kopvērtējuma vicelīderis Aleksandrs Pāvulāns. Trešo vietu izcīnīja Vilis Krištopans, kurš ne reizi šosezon nav palicis ārpus TOP5 saraksta.

Pagaidām sezona katastrofāli ir iesākusies pērnās sezonas RTM čempionam Uldim Sangovičam. Valmierietis posmu noslēdza 15. vietā. Statistiski – tikai 6 PAR, 6 bogey un 4 double bogeys vai sliktāk.

Prieks, ka katrā šis sezonas RTM posmā tūres saimei pievienojas jauni spēlētāji! Lai spēlētu, nepieciešams pieteikties Golfbox sistēmā RTM posmiem.

Dalības maksa turnīrā: 30 EUR.

5. sezonas posms svētdien, 23.04. plkst. 10.00 "Ozo Golf"

‘’Nacionālais Jurģu kauss’’
Atbildīgais: Ivars Grunte
Kods 78041015

Informāciju sagatavoja:
Armands Tripāns

Pēdējās izmaiņas , 21.04.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē