Latvija
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Annai ar komandu uzvara konferencē

Par ASV studentu sporta (NCAA) "Big South" konferences čempionēm trešdien Dienvidkarolīnā kļuva Campbell universitātes komanda, kuras sastāvā nozīmīgu ieguldījumu panākumā deva arī Latvijas amatieru čempione Anna Diāna Švanka. "Camels" golferes tagad gaida starts reģionālajā čempionātā.

Annai turnīrs izdevās kopumā veiksmīgs, lai gan summā viņas rezultāts +6 virs PAR trīs raundu summā komandā bija piektais. Pieticīgākais Annai bija pirmais raunds ar +7 virs PAR, kam sekoja 18 bedrītes izspēlētas ar PAR un noelēguma raunds -1 zem PAR, kas bija dalīts otrais labākais sasniegums uzvarētāju sastāvā.

Individuāli Anna dalīja 14.vietu, bet uzvaru ar -9 zem PAR nodrošināja Celia Mansour no Prezbiterāņu koledžas. Anna trīs raundos iekrāja 13 bērdijus - tas bija dalīts turnīra rekords.

Galvenajā komandu ieskaitē uzvarētājas "The Patriot Golf Club" laukumā laboja Campbell augstskolas rekordu, nospēlējot ar -15 zem PAR un tuvākās konkurentes pārspējot par 25 sitieniem.

 

Great scores across the board for our ⛳️ squad. #theCreekisRising

A post shared by Campbell Women's Golf (@campbell_wgolf) on

Saprotams, ka ļoti priecīgs bija uzvarētāju treneris John Crooks. Gan par uzvaru, gan jo īpaši par visu meiteņu parādīto teicamo spēli. 

Jau pēc dažām dienām Dienvidu konferences čempionātā startēs Lindas Dobeles pārstāvētā Austrumtenesijas valsts universitātes komanda, kam arī jātiecas pēc augstiem panākumiem.

NCAA turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 20.04.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē