Latvija
16. Aprîlis, 2024. Mintauts, Alfs, Mindaugs, Bernadeta
Pāru kaujas
rezultâti

Annai trenera atzinība

Marta pēdējo turnīru Anna Diāna Švanka šonedēļ aizvadīja stabili un izpelnījās Campbell universitātes komandas galvenā trenera atzinību par ASV studentu sporta (NCAA) līmeņa cienīgu sniegumu. Treneris bija labā garastāvoklī, jo "Camels" meitenes ļoti spēcīgā konkurencē Dienvidkarolīnā ieguva 2.vietu.

Anna ar 221 sitienu (72-74-75) jeb +5 virs PAR individuāli dalīja 35.vietu, kas komandā bija ceturtais rezultāts. Komandas treneris John Crooks pēc turnīra uzsvēra, ka viņa vadītās meitenes bija pārakas par daudzām konkurentēm, kas augstskolu rangā ir augstākās pozīcijās.

Tikai reitinga 6.vietas īpašnieces Floridas universitātes golferes spēja sasniegt labāku rezultātu. Arī pirmās vietas ieguvēja individuāli Maria Torres (-7) pārstāv Floridas universitāti.

"The Golf Club at Briar's Creek" laukumā 18 komandu vidū bija 10 augstkolas no ranga TOP 50. Campbell universitāte pirms turnīra rangā bija 52.vietā, toties sacensību noslēgumā pakāpās jau uz 44. pozīciju.

Nākamajā turnīrā aprīļa sākumā Floridā tiksies pērnā gada "Latvian Open" divas spēcīgākās spēlētājas - ja Anna pārstāvēs Campbell augstskolu, tad Linda Dobele būs Austrumtenesijas valsts universitātes komandas sastāvā. 

NCAA turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 22.03.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē