Latvija
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Treniņi formas uzlabošanai

Dabā sniega radītie apaļumi pavasarī nokūst paši no sevis, tomēr cilvēks ir iekārtots nedaudz savādāk. Tādēļ kvalificēta un golfa lietās zinoša speciālista pārraudzībā ir īstais laiks pieregulēt fizisko formu, lai pavasarī sezonas startā nepieviltu paša ķermenis.

Drīzumā gaidāmie atkušņi atgādina, ka jaunā pašmāju golfa sezona vairs nav necik tālu, un pāris atlikušie mēneši būtu pienācīgs laikasprīdis, lai spēlēšanu sagaidītu labākajā formā. Ne tikai tāda līmeņa spēlētājus kā Rory McIlroy golfā apdraud traumas - arī kārtīgam amatierim ir vērts paturēt prātā, ka fiziskās sagatavotības treniņi ar golfam būtiskiem akcentiem ir sava veida apdrošināšanas polise pret negribētām sezonas pauzēm savainojumu dēļ.

Viena droša iespēja fiziskās kondīcijas uzlabošanai ir nesenās Latvijas izlases golferes Indras Eniņas vadībā sadarbībā ar Davis Golf Style akadēmijas treneriem. Eniņa pašlaik studē fizioterapiju Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā (LSPA) ar specializāciju sporta jomā, kā arī ir trenere Olimpiskajā sporta centrā Rīgā. Eniņa ir bērnu un jauniešu fiziskās sagatavotības trenere kopš 2015.gada, bet golfu pati spēlē kopš 10 gadu vecuma. 

Nodarbības maksa ir 15 eiro par treniņu jeb 120 eiro par 10 reižu abonementu. Treniņi notiek RTU peldbaseina sporta zālē Ķīpsalā. Plašāka informācija enina.indra@gmail.com.

Pēdējās izmaiņas , 18.01.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē