Latvija
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Pāri pusceļam ar -8

Vēl divus sitienus mīnusā savam rezultātam piektdien Floridā pievienoja Krista Pusīte, saglabājot dalītu 4.vietu LPGA kvalifikācijas pēdējā posmā. Pirms izšķirošā turnīra divām pēdējām kārtām Kristas rēķins ir -8 zem PAR, un viņa "LPGA International" laukumos visupirms cenšas saglabāt mieru un vēsu prātu.

Trešo raundu Krista spēlēja "Jones" laukumā, kur spēlēšana līdz ar to viņai noslēdzās. Ceturtais raunds jāspēlē sestdien "Hills" laukumā, kur apmēram 70 labākās golferes vēl 18 bedrītes izspēlēs svētdien, lai noskaidrotu tūres karšu īpašnieces.

Līdere pēc trim dienām ar -14 zem PAR ir 17 gadus vecā japaniete Nasa Hataoka, bet kopumā 42 spēlētāju rezultāts ir mīnusā.

Krista visu cenšas uztvert racionāli, lai neradītu sev lieku stresu un saglabātu mieru situācijā, kur milzu spriedze šķiet neizbēgama. Intervijā turnīra organizatoriem vēl pēc otrā raunda Krista sacīja, ka visu noteiks viņas spēle. "Kad mana spēle būs atbilstoša, es tur [LPGA] tikšu. Ja nebūšu gatava, tur netikšu," paskaidroja Latvijas profesionāle.

Cīņā par labāku rezultātu Kristai palīdz viņas labākais kedijs - māsa Māra, un atbalstītāju vidū ir arī bijušais augstskolas treneris Mike Akers. Krista pastāstīja, ka pirms kvalifikācijas skolas trenējās Orlando un gatavojās "Leadbetter Academy" slavenā trenera Sean Hogan vadībā. "Jūtu, ka viņi ir laba komanda un es jūtos labi sagatavojusies. Sajūta ir tāda, ka esmu izdarījusi visu, ko varēju, lai sagatavotos, un iekļūšana LPGA būtu sapņa piepildījums," viņa teica. 

LPGA kvalifikācijas turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 02.12.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē