Latvija
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Golferis - valsts iestādei nederīgs

Golfa dzīves virzītāji, iespējams, paļaujas, ka sporta veids Latvijā ir iesaistījis visdažādākos dalībniekus un kļuvis gana plaši atpazīstams, tomēr reizumis nākas dzirdēt ko tādu, kas pat Ķīnas kompartijā vairs nav aktuāli. Piemēram to, ka golferis kā šaubīgas nodarbes piekritējs nav cienīgs ieņemt vadošu amatu valsts struktūrā.

Tieši tādu viedokli piektdien Latvijas Radio pauda bijusī Valsts ieņēmumu dienesta (VID) vadītāja Ināra Pētersone. Gluži kā klasikā - par golfu Pētersone nav intersējusies un arī nav izrādījusi inciatīvu to darīt, tomēr tajā pašā laikā ir pārliecināta, ka golfs ir dārgs vaļasprieks, kas "neiet kopā ar Latvijas vidējo iedzīvotāju". Bet VID iestādes vadītājam, lūk, jābūt vidēja līmeņa Latvijas iedzīvotājam.

Secinājumus Pētersone izdarījusi no "publiskajā telpā izskanējušās informācijas par vaļaspriekiem un hobijiem". Tikai turpinājumā Pētersone piebilda, ka par amata pretendenta Andra Ņikitina profesionālo varēšanu nav informēta, bet nu tas jau laikam arī nav tik svarīgi.

Nu, gluži kā kādā filmā, kur viens otrs teiciens sen kļuvis hrestomātisks.

Pēdējās izmaiņas , 21.10.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē